ARI

Sportdagen

v.a € 12,50
per leerling

5/5

v.a € 12,50
per leerling

5/5

v.a € 12,50
per leerling

5/5

v.a € 25,00
per deelnemer

5/5

v.a € 25,00
per deelnemer

5/5

v.a € 25,00
per deelnemer

5/5

v.a € 12,50
per deelnemer

5/5

v.a € 25,- per/persoon

5/5

v.a € 12,50
per deelnemer

5/5

v.a € 75,-
per uur

5/5

v.a € 75,00
per uur

5/5

Sportdagen

Sportdagen

Bus Sport biedt sportdagen aan voor scholen en bedrijven. Dit doen wij gedurende het jaar. Een sportdag is een leuke manier om leerlingen kennis te laten maken met verschillende sporten en spellen. Maar ook voor bedrijven of verenigingen is een sportdag organiseren een goede manier om bezig te zijn. Daarnaast leert men elkaar beter kennen, waardoor de teamspirit binnen een bedrijf of vereniging wordt vergroot.

Beach Sportdag

Bent u op zoek naar een leuke activiteit op het strand? Kies dan voor de Beach Sportdag. Een mix van verrassende beach activiteiten op het strand of zee, begeleid door ervaren instructeurs. Uitdaging op en top! Leuk als activiteit voor een school, sportvereniging maar ook zeer geschikt voor een bedrijfsuitje, introductiedag, teamuitje of vrijgezellenfeest. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Sportdag organiseren

Wilt u binnenkort een sportdag voor uw organisatie organiseren? Dan kan Bus Sports u daarbij uitstekend helpen. Op voorhand kijken we samen met u wat de behoeftes zijn. Op basis daarvan maken we een uitgebreid draaiboek, zodat u precies weet hoe de dag eruit komt te zien. De organisatie van de sportdag wordt door ons van A tot Z geregeld, zodat ook u als verantwoordelijke heerlijk kan genieten van de dag zelf.

De dag zelf wordt begeleid door ervaren instructeurs, waarbij er oog is voor de behoeftes van alle deelnemers.

Sportdag spellen

Bus Sports heeft veel ervaring met het organiseren van sportdagen voor alle leeftijden. Van peuters tot volwassenen. De sportdagen worden gevuld met uitdagende activiteiten. Voor de kleuters en peuters hebben we leuke sportdag spelletjes die afgestemd zijn op hun motoriek en ook voor de oudere kinderen zorgen we voor sportdag spellen die aansluiten op hun leeftijd. Ook bij bedrijfsuitjes letten we er goed op dat de activiteiten enerverend maar ook toegankelijk voor iedereen zijn.

Sportdag op maat

Heeft u zelfs ook ideeën die u graag terug wilt terugzien in de sportdag? Dan integreren wij deze naadloos. Met u kijken we naar de behoeften en doelstellingen van de dag. Op die manier maken we er samen een onvergetelijke dag van.

Een sportdag door Bus Sports

Op zoek naar vrijblijvend meer informatie rondom het organiseren van een sportdag? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.