ARI

Bedrijfsuitjes op locatie sportvereniging

Heerlijk bewegen in de buitenlucht? In de herfst of winter is dat niet altijd even lekker en ook met het wisselvallige weer dat we in Nederland kennen is het niet altijd prettig. Om die reden organiseren we veel van onze bedrijfsuitjes bij sportverenigingen bij u in de buurt. Dankzij ons grote netwerk hebben we diverse mooie locaties verspreid over Nederland.

Informatie opvragen op locatie sportvereniging

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze locatie. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  Bedrijfsuitjes het hele jaar door

  Bus Sports organiseert het hele jaar door bedrijfsuitjes. Dankzij onze indoor-locaties hoeft u zich geen zorgen te maken over het weer en bent u toch even weg van kantoor en kunt u samen het hoofd leegmaken en elkaar inspireren. Onze bedrijfsuitjes zijn leuk, gezellig en toegankelijk voor iedereen. We stellen een creatief programma op, waarbij de focus ligt op samenwerken en vooral op plezier maken.

  Bedrijfsuitjes op locatie sportvereniging

  Teambuilding en werken aan vitaliteit

  De focus bij onze bedrijfsuitjes ligt op samen plezier maken, teambuilding en bewegen. De activiteiten zijn bedoeld om elkaar beter te leren kennen en om samen te ontspannen. Ervaring leert dat een bedrijfsuitje een positieve invloed heeft op de sfeer op de werkvloer.

  Diverse soorten indoor bedrijfsuitjes

  Bus Sports organiseert diverse soorten bedrijfsuitjes die geschikt zijn voor alle type organisaties en die allemaal indoor kunnen worden georganiseerd. Van zeskampen tot sport clinics en vitaliteitsprogramma’s, het is allemaal mogelijk. Met u bespreken we de wensen en we houden we rekening met eventuele beperkingen van sommige deelnemers in de groep. Zo organiseren we een dag die voor alle medewerkers toegankelijk en leuk is.

  Catering op locatie

  Bus Sports kan een dagvullend programma voor u organiseren. Op de locatie zelf verzorgen we een (gezonde) lunch of een buffet in de avond om de dag af te sluiten. Zo kunnen collega’s de dag gezellig afronden met een hapje en een drankje en wordt u als organisator volledig ontzorgd.

  De workshops worden gegeven door enthousiaste en gedreven coaches! Met passie en kennis worden de workshops aangeboden, waar ruimte is voor theorie, praktijk en vragen.

  Het gevoel dat je langer door had willen gaan en een tas vol tips ga je de workshop uit. Een echte aanrader.

  Mandy Sandoval

  Recruiter - Personeel en Organisatie Gemeente Purmerend

  We hebben een onwijs leuk teamuitje gehad! Het weer viel even tegen, maar door een mooie tent konden we even goed van start gaan met Mevrouw onkruid, en toen de activiteiten startte was het droog en zonnig!!
  Erg leuke activiteiten, skilopen, kruipen op een grote bal, katapult bouwen etc. Erg leuke enthousiaste coaches! We sloten af met een borrel en BBQ, ook erg goed! Dus alles bij elkaar was het een super dag!!!

   
   

  Natalie Konijn

  PwC

  We hebben recent een personeelsevent georganiseerd samen met Bus Sports. Dennis is erg enthousiast en heeft het grootste deel van de organisatie op zich genomen. De activiteiten waren super, divers en uitdagend op verschillende vlakken. We hadden 1,5 uur gepland voor de activiteit maar hadden ons best nog langer kunnen vermaken! We hebben onwijs gelachen en iedereen werd erg fanatiek. Na afloop een drankje en een geheel verzorgde BBQ maakte de dag af.

  Sophie van Mer

  Sonic Equipment