ARI

Bedrijfsuitjes op locatie sportvereniging

Heerlijk bewegen in de buitenlucht? In de herfst of winter is dat niet altijd even lekker en ook met het wisselvallige weer dat we in Nederland kennen is het niet altijd prettig. Om die reden organiseren we veel van onze bedrijfsuitjes bij sportverenigingen bij u in de buurt. Dankzij ons grote netwerk hebben we diverse mooie locaties verspreid over Nederland.

Informatie opvragen op locatie sportvereniging

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze locatie. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  Bedrijfsuitjes het hele jaar door

  Bus Sports organiseert het hele jaar door bedrijfsuitjes. Dankzij onze indoor-locaties hoeft u zich geen zorgen te maken over het weer en bent u toch even weg van kantoor en kunt u samen het hoofd leegmaken en elkaar inspireren. Onze bedrijfsuitjes zijn leuk, gezellig en toegankelijk voor iedereen. We stellen een creatief programma op, waarbij de focus ligt op samenwerken en vooral op plezier maken.

  Bedrijfsuitjes op locatie sportvereniging

  Teambuilding en werken aan vitaliteit

  De focus bij onze bedrijfsuitjes ligt op samen plezier maken, teambuilding en bewegen. De activiteiten zijn bedoeld om elkaar beter te leren kennen en om samen te ontspannen. Ervaring leert dat een bedrijfsuitje een positieve invloed heeft op de sfeer op de werkvloer.

  Diverse soorten indoor bedrijfsuitjes

  Bus Sports organiseert diverse soorten bedrijfsuitjes die geschikt zijn voor alle type organisaties en die allemaal indoor kunnen worden georganiseerd. Van zeskampen tot sport clinics en vitaliteitsprogramma’s, het is allemaal mogelijk. Met u bespreken we de wensen en we houden we rekening met eventuele beperkingen van sommige deelnemers in de groep. Zo organiseren we een dag die voor alle medewerkers toegankelijk en leuk is.

  Catering op locatie

  Bus Sports kan een dagvullend programma voor u organiseren. Op de locatie zelf verzorgen we een (gezonde) lunch of een buffet in de avond om de dag af te sluiten. Zo kunnen collega’s de dag gezellig afronden met een hapje en een drankje en wordt u als organisator volledig ontzorgd.

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze locatie. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  Informatie opvragen bedrijfsuitjes op locatie sportvereniging