ARI

Voetbalclinic

Professionele Voetbalclinic

v.a € 75,- per uur (ex. btw, incl. materiaal)

5/5

Iedereen kan voetballen! Dat laten we zien in deze voetbalclinic. Ook als u regelmatig voetbalt, maken we de clinics voor u uitdagend. Onze clinics zijn een ideale teambuildingsactiviteit tijdens teamuitjes, sportdagen of sportoriëntatiedagen. Wij organiseren clinics voor zowel beginners als gevorderden. De clinics worden het hele jaar door gegeven op locatie, het prachtige Beemster Arboretum, het strand of bij een sportvereniging in de buurt.

Informatie opvragen voetbalclinics

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over voetbalclinics. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  Voetbal en plezier

  Door samen te voetballen wordt u echt een team. Of u nou nooit heeft gevoetbald, het alweer lang geleden was of wanneer u wekelijks fanatiek voetbalt, we maken er voor iedereen een leuke en uitdagende clinic van. Tijdens de clinic werken we aan tactiek en techniek.

  Bus Sports Voetbal clinics Bedrijfuitjes

  Teambuilding

  De bedoeling is dat de clinics voor iedereen uitdagend maar vooral ook leuk zijn. Door na een training met elkaar in teams de strijd aan te gaan werkt u op een ontspannen manier aan teambuilding. Door samen bezig te zijn en gebruik te maken van ieders kwaliteiten brengen wij afdelingen en klassen nader tot elkaar.

  Omvang groepen en niveau

  De voetbalclinics zijn geschikt voor zowel kleine groepjes bestaande uit een paar personen of grote groepen van meer dan 150 deelnemers. Ideaal dus voor vrijgezellenfeesten, scholen en bedrijven. Voor aanvang van de clinic bespreken we uitvoerig met u als contactpersoon wat de doelen van de dag zijn, zodat we de clinics daar goed op laten aansluiten.

  Wanneer de groep groot genoeg is, kunnen er teams op niveau worden samengesteld, zodat voor iedereen de clinics uitdagend genoeg zijn.

  Dagvullend programma met catering

  Voetbalclinics kunnen deel zijn van een sportdag, sportintroductiedagen, een bedrijfsuitje of gewoon een clinic op zichzelf zijn. Optioneel wordt de sportieve dag afgesloten met een gezellige BBQ of andere vorm van catering. Het verzorgen van catering maakt indien gewenst onderdeel uit van ons programma.

  Informatie opvragen voetbalclinics

   Informatie opvragen

   Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over voetbalclinics. U ontvangt daarna een offerte op maat.