ARI

Flag Football clinic

Professionele Flag Football clinic

v.a € 75,- per uur (ex. btw, incl. materiaal)

5/5

Maak kennis met de sport flag football tijdens een flag football clinic! Flag football is American football waarbij spelers niet getackeld of geblokt mogen worden. Spelers dragen een lintje dat met klittenband vast zit aan een riem. Wanneer een speler de bal heeft kan die worden gestopt door het lintje van de speler af te pakken en deze op de grond gooien. Deze vorm van American Football is ontzettend leuk voor volwassenen en kinderen. Doordat het contact minimaal is, bent u toch heerlijk aan te sporten terwijl het allemaal veilig is.

De clinics worden gegeven op locatie, het prachtige Beemster Arboretum, het strand of bij een sportvereniging in de buurt. Gedurende het hele jaar organiseren wij flag football clinics voor sportdagen, sportoriëntatiedagen, bedrijfsuitjes, onderwijs en vrijgezellenfeesten.

Informatie opvragen flag football clinic

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over flag football clinics. U ontvangt daarna een offerte op maat en maken we er op de dag zelf een sportieve en gezellige dag van.

  Leuke interactieve sport

  In 1990 werd de eerste flag football wedstrijd gespeeld  in Nederland tussen de Rotterdam Trojans en de Zwijndrecht Razorbacks. Sindsdien is de sport gegroeid in ons land en zien we steeds meer teams opduiken. Flag football is zeer geschikt als onderdeel van een sportdag, sportintroductiedag of als clinic op zichzelf.

  De sport is ideaal als bedrijfsuitje of sportdag voor volwassenen en kinderen. Maar ook tijdens een vrijgezellenfeest is een flag footballclinic ontzettend leuk om te doen.

  Flag Football clinics Bus Sports onderwijs

  Teambuilding

  In een flag football team is er plek voor iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke bouw. Ook wanneer u een motorische beperking heeft, kunt u deelnemen. Teams bestaan uit mannen en vrouwen of jongens en meisjes. Tijdens de clinic leert u de facetten van de sport, maar vooral ook om samen te werken als een team, elkaars kwaliteiten goed in te zetten en om op een leuke competitieve manier bezig te zijn.

  Omvang groepen en niveau

  Of het nu om een groepje van slechts een paar personen gaat of een groep van meer dan 150 deelnemers, we kunnen een prachtige workshop organiseren. Vooraf bespreken we met u als contactpersoon wat de doelen van de dag zijn, zodat we de clinic daar goed op laten aansluiten. Ook zorgen we ervoor dat er met alle deelnemers rekening wordt gehouden, zodat het een leuk inclusief evenement wordt waar iedereen van kan genieten.

  Dagvullend programma met catering

  Wilt u een clinic op maat of als onderdeel van een sportdag of introductiedag? Dat is allemaal mogelijk. Ook kunnen we een dag vullend programma maken dat afgesloten wordt met een gezellige BBQ of een andere vorm van catering. Het verzorgen van catering maakt indien gewenst onderdeel uit van ons programma.

   

  De deelnemers waren heel positief over de diverse workshops. Top voorbereiding, plenty oefenstof en direct bruikbaar in de praktijk. 

  Dorethy Bruggemann

  Bestuurder KVLO

  De clinics waren top!!!

  Joan heeft goed lesgegeven en de leerlingen vonden het ook heel leuk!

  Nogmaals bedankt voor de leuke clinics!

   

  Rick van der Poel

  Leerkracht De Lasenberg
  's Heeren Loo Onderwijs

  Geweldige clinics om onze leerlingen in 3 lessen kennis te laten maken met de sport rugby.

  De leerstof sloot goed aan bij de doelgroep en mede door het enthousiasme van Dennis lag de energie erg hoog tijdens deze clinincs.

  D. Nansink

  Docent LO - Vonk Amsterdam