ARI

Bedrijfsuitjes op locatie

Bij Bus Sports organiseren wij ook bedrijfsuitjes op uw locatie of op een locatie naar keuze. Wilt u voorkomen dat medewerkers een lange afstand moeten afreizen. Of wilt u juist een spectaculaire locatie afhuren en daar uw bedrijfsuitje organiseren? Dat kan allemaal. Samen met u gaan we om tafel zitten en brengen we in kaart hoe onze activiteiten perfect aansluiten op de locatie die u in gedachten heeft. Bus Sports organiseert bedrijfsuitjes in de vorm van een zeskamp, sport clinics of een uitje op maat. Wij doen dit het hele jaar door.

Informatie opvragen bedrijfsuitjes op locatie

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over dit type bedrijfsuitje. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  Van grote groepen tot kleine groepen, alles kan

  Bus Sports organiseert bedrijfsuitjes van multinationals tot kleine BV’s en alles daar tussen. Ongeacht de grootte zorgen wij er bij elk uitje voor dat het toegankelijk en leuk is voor alle deelnemers, er voldoende tijd is voor mensen om elkaar onderling beter te leren kennen en dat er op speelse wijze aandacht is voor samenwerken en het versterken van de teambanden. Onze bedrijfsuitjes zijn flexibel en daardoor inpasbaar op diverse locaties of het nu buiten of binnen is, wij bedenken een activiteit waardoor medewerkers even hun hoofd leeg kunnen maken door het plezier maken met elkaar.

  Bedrijfsuitjes op locatie

  Diverse soorten in- en outdoor bedrijfsuitjes

  Bus Sports organiseert diverse soorten bedrijfsuitjes die geschikt zijn voor alle type organisaties en die allemaal in- en outdoor kunnen worden georganiseerd. Van zeskampen tot sport clinics en vitaliteitsprogramma’s, het is allemaal mogelijk. Wij bespreken uw wensen met u en houden rekening met eventuele beperkingen van sommige deelnemers in de groep. Zo organiseren we een dag die voor alle medewerkers toegankelijk en leuk is.

  Catering op locatie

  Bus Sports kan een dagvullend programma voor u organiseren. Gedurende die dag verzorgen wij de catering, zodat een gezellig lunch tussendoor mogelijk is en de dag afgesloten kan worden met een heerlijke borrel en/of buffet.

  Informatie opvragen bedrijfsuitjes op locatie

   Informatie opvragen

   Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over dit type bedrijfsuitje. U ontvangt daarna een offerte op maat.