ARI

Bedrijfsuitjes in het Beemster Arboretum

Bus Sports organiseert geweldige bedrijfsuitjes in het Beemster Arboretum. Het prachtige Beemster Arboretum is een parkachtige omgeving in de Beemster met de twee na grootste verzameling bomen en struiken van Nederland. In deze prachtige natuur gaat u gezellig met collega’s aan de slag met een sport of spel – met daarbij vanzelfsprekend respect voor de flora en fauna. Op deze locatie organiseren we onder andere zeskampen, sport clinics, maar ook bedrijfsuitjes op maat.

Informatie opvragen bedrijfsuitjes in het Beemster Arboretum

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze locatie. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  Een uniek stukje gebied

  Het Beemster Arboretum is een uniek stukje grond in het al prachtige Beemster. De verzameling bomen bestaat uit 2600 soorten en variëteiten. Het totale aantal bomen en struiken ligt rond de 6000 exemplaren. Het Beemster Arboretum heeft een oppervlakte van 7,5 hectare.

  Bedrijfsuitjes in het Beemster Arboretum

  Bewegen in de natuur zorgt voor vermindering van stress

  Bewegen is goed voor de vitaliteit. Bewegen in de buitenlucht en in de prachtige natuur draagt bij aan een verbeterde weerstand en het verminderen van stress. Datzelfde geldt ook voor het hebben van goede contacten met anderen, met name met collega’s. Door regelmatig samen met hen leuke dingen te ondernemen, werkt u aan teambuilding en verbetert u de onderlinge samenwerking.

  Een bedrijfsuitje voor teambuilding

  Heb tijdens een leuk bedrijfsuitje plezier met collega’s en kom in contact met collega’s waar u normaliter minder contact mee heeft. We merken vaak dat collega’s die een dag in een ontspannen setting op stap zijn geweest, de maanden daarna makkelijker en prettiger samenwerken. Waar voorheen alle communicatie via email ging, zien we veelal dat mensen na een bedrijfsuitje sneller even bij elkaar binnenlopen. Een bedrijfsuitje kan daarom vergaande positieve gevolgen hebben voor de productiviteit op werkvloer en bijdragen aan het werkplezier van medewerkers.

  De leukste bedrijfsuitjes in het Beemster Arboretum

  Bus Sports organiseert diverse soorten bedrijfsuitjes die geschikt zijn voor alle type organisaties en mensen. Door de omvang van het gebied kunnen we hier ook activiteiten organiseren voor grote groepen mensen. Van zeskampen tot sport clinic en vitaliteitsprogramma’s het is hier allemaal mogelijk. Samen met u bespreken we de wensen en houden we rekening met de diverse deelnemers in de groep. Zo organiseren we een dag die voor alle medewerkers toegankelijk en leuk is.

  Catering op locatie

  Bus Sports kan een dagvullend programma voor u organiseren. Op de locatie zelf verzorgen we een (gezonde) lunch of een buffet in de avond om de dag af te sluiten. Zo kunnen collega’s de dag gezellig afronden met een hapje en een drankje en wordt u als organisator volledig ontzorgd.

  Informatie opvragen bedrijfsuitjes Beemster Arboretum

   Informatie opvragen

   Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze locatie. U ontvangt daarna een offerte op maat.