ARI

Clinics Beach sporten

Heerlijk een dag op het strand doorbrengen en ondertussen bezig zijn met een of meer beach sporten? Onder begeleiding van een professional leert u in een kleine of grote groep alles over diverse beach sporten. Wij bieden de sporten beach rugby, beach volleybal, beach handbal, beach frisbee en beach tennis aan. Deze clinics zijn zo opgesteld dat ze voor iedereen toegankelijk en leuk zijn

Beach rugby

Leer tijdens een gezellig bedrijfsuitje alles over beach rugby. Onder begeleiding van rugby professionals leert u de basistechnieken van beach rugby, werkt u aan teambuilding en heeft u een heerlijke ontspannen dag in de buitenlucht. Tijdens de clinic leert u de regels van beach rugby en hoe beach rugby verschilt van gewoon rugby. Iedereen kan deelnemen aan beach rugby ongeacht conditie of eventuele fysieke beperkingen. Het mooie aan rugby is namelijk dat iedereen een eigen rol vervult binnen het veld en dat er zo gebruik wordt gemaakt van ieders talenten, kortom een prachtige metafoor voor de rollen op de werkvloer.

Voorop staat plezier maken en werken aan teambuilding.

Beach volleybal

Beach volleybal is een van de populairste sporten. Altijd al eens willen beach volleyballen? Tijdens de workshop krijgt u les in deze mooie sport. Onder begeleiding van een professional leert u in een kleine of grote groep alles over beach volleybal. Ook als u al bekend bent met beach volleybal, maken we de clinic leuk en uitdagend.

Beach handbal

Geniet samen met collega’s van een leuke beach handbalclinic. Tijdens een clinic leert u de basis van beach handbal en als u al ervaring heeft leert u nieuwe technieken en trucs. U krijgt les van een professionele trainer en de workshop is toegankelijk voor iedereen. Samenwerken en gebruik maken van ieders kwaliteiten staan voorop bij het beach handballen. Om die reden is een workshop beach handbal een mooie manier om aan teambuilding te werken

Beach frisbee

De sport die niet kan ontbreken op het strand is beach frisbee. Maak gebruik van de wind en de wijdte van de omgeving. Werk samen met uw team en score punten. Ga op een leuke manier de strijd aan en zie hoe creatief u en uw collega´s omgaan met een spel waar het draait om toeval en strategie.

Beach frisbee is een leuke sport waarbij u niet alleen plezier heeft maar ook werkt aan teambuilding en onderlinge communicatie.