ARI

CrossFit clinic

Professionele CrossFit clinic

v.a € 75,- per uur (ex. btw, incl. materiaal)

5/5

Samen sporten? Werken aan vitaliteit? En een leuke sportieve dag hebben? Dat kan met een CrossFit clinic. CrossFit is een vorm van fitness met een focus op rennen, roeien, springen, maar ook klimmen, duwen, trekken en zware voorwerpen verplaatsen. Het brengt verschillende elementen van diverse sporten samen zoals gewichtheffen en duurtraining. Omdat u traint op uw eigen niveau, kan iedereen deelnemen. Er is geen sprake van competitie, maar meer een focus op doorzettingsmentaliteit. Ideaal voor volwassenen en kinderen die op een leuke en uitdagende manier in beweging willen komen.

De CrossFit clinics worden het hele jaar door gegeven en zijn zowel in- als outdoor. Clinics vinden plaats op locatie, het prachtige Beemster Arboretum, het strand of bij een sportvereniging in de buurt en worden gegeven door professionele trainers.

Informatie opvragen CrossFit clinics

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over CrossFit clinics. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  Samen werken aan vitaliteit

  Een CrossFit clinic is goede manier om te bewegen in de breedste zin van het woord. Diverse facetten van het fitness komen aan bod, zodat iedereen uitgedaagd wordt. Met handige tips en ondersteuning leert u waar u zich kan verbeteren, maar ook hoe u elkaar kan aanmoedigen om het beste uit uzelf te halen. Ook laten we zien dat een korte en intensieve training al snel resultaten geeft.

  CrossFit clinics Bus Sports

  Doelen

  Ongeacht de leeftijd of fysieke fitheid kunnen we leuke CrossFit clinics organiseren. Daarbij houden we rekening met iedereen, zodat ook iedereen mee kan doen en een leuke dag heeft. We maken de clinic interactief en speels. Sporten en plezier staan voorop.

  Omvang groepen

  De clinics worden georganiseerd voor zowel kleine groepjes bestaande uit een paar personen of grote groepen van meer dan 100 deelnemers. Voor aanvang van de clinic bespreken we uitvoerig met u als contactpersoon wat de doelen van de dag zijn, zodat we de clinics daar goed op laten aansluiten.

  Dagvullend programma met catering

  Een hele dag lekker op stap? Dat kan ook. We kunnen namelijk een dag vullend programma organiseren. Gedurende de dag heerlijk bewegen en de dag gezellig met elkaar afsluiten met een hapje en drankje. Bij Bus Sports regelen wij het van A-Z.

  Informatie opvragen CrossFit clinics

   Informatie opvragen

   Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over CrossFit clinics. U ontvangt daarna een offerte op maat en maken we er op de dag zelf een sportieve en gezellige dag van.