ARI

Bedrijfsuitjes op maat

Wilt u een absoluut uniek bedrijfsuitje hebben? Laat ons dan voor u een bedrijfsuitje op maat organiseren. Dit kan een strategisch spannend outdoor spel zijn of een wat rustigere spa-achtige beleving indoor. Met jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes voor diverse organisaties, stellen wij voor u een bedrijfsuitje samen dat u nergens anders vindt en wat naadloos aansluit op de behoeftes en wensen van uw organisatie.

Informatie opvragen voor bedrijfsuitjes op maat

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over bedrijfsuitjes op maat. U ontvangt vervolgens een offerte op maat.

  Het bedrijfsuitje dat naadloos aansluit op uw organisatie

  Elke organisatie is uniek en de medewerkers die er werken ook. Wat echter overal hetzelfde is, is de behoefte aan goed onderling contact en dat is precies waar een bedrijfsuitje aan kan bijdragen. Wil u echter niet elk jaar hetzelfde doen? Of niet datgene doen wat andere organisaties ook al doen? Biedt uw collega’s dan wat nieuws aan. Samen met u stellen we een uitje op maat samen. Dit kan ook onderdeel zijn van een al deels omlijnde personeelsdag. Wij kunnen bedrijfsuitjes in heel Nederland organiseren en we hebben een uitgebreid netwerk aan ervaren trainers, entertainers en topsporters die de uitjes verzorgen.

  Bedrijfsuitjes op maat

  Creatief programma

  Samen met u stellen we een leuk en uitdagend programma samen, waarbij we kijken wat de behoeftes binnen de organisatie zijn en hebben we oog voor eventuele beperkingen van individuele medewerkers. Het is de bedoeling dat het een inclusieve dag wordt, waar iedereen aan deel kan nemen.

  Locaties

  Ook bij het kiezen van de locatie kijken we wat goed aansluit op uw wensen. Wij organiseren bedrijfsuitjes in de prachtige natuur, maar ook in grote sportcomplexen en stadions. Dit maakt dat we zowel grote als kleine groepen kunnen helpen bij de organisatie van hun bedrijfsuitjes.

  Catering op locatie

  Ons doel is om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Om die reden organiseren we niet alleen de inhoud van het bedrijfsuitje, maar regelen ook zaken als catering, EHBO en andere zaken die eventueel nodig en verplicht zijn. Dankzij onze jaren ervaring in het organiseren van uitjes en ons zeer brede netwerk, maken we er voor iedereen een top dag van en kunt u als opdrachtgever ook ontspannen van de dag genieten.   

  Informatie opvragen voor bedrijfsuitjes op maat

   Informatie opvragen

   Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over bedrijfsuitjes op maat. U ontvangt vervolgens een offerte op maat.