ARI

Dans op het werk

Dans op het werk

v.a € 120,- (ex. btw.)
Onder begeleiding van een professionele danscoach

5/5

Het doel van ‘dansen op het werk’is om de fysieke en mentale gezondheid van werknemers te bevorderen, de werksfeer te verbeteren en stress te verminderen. Dans op het werk kan op verschillende manieren worden geïmplementeerd, zoals danspauzes tijdens de werkdag of wekelijkse langere danslessen op het werk. Dansen is een ultieme teambuilding activiteit die de teamgeest kan versterken en bijdraagt aan een positieve werkomgeving.

Informatie opvragen Dans op het werk

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over dans op het werk. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  Iedereen in beweging

  Dansen is niet alleen een plezierige activiteit, maar het is ook buitengewoon populair en gunstig voor de vitaliteit van werknemers. Tijdens het dansen kunnen collega’s samenwerken door dezelfde choreografie te volgen, plezier hebben en tegelijkertijd in beweging zijn. Dansactiviteiten zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Van Zumba tot salsa tot cheerleading, de mogelijkheden zijn eindeloos.

  Het is geen geheim dat dansen een populaire en geliefde vorm van expressie is, zowel op tv als op sociale media zoals TikTok. Populaire dansprogramma’s hebben het plezier en de opwinding van dansen nog verder vergroot. Tijdens dansactiviteiten kunnen deelnemers samen met hun afdeling, aan de slag met een of meerdere dansvormen. Iedereen wordt in beweging gebracht, inclusief degenen die denken dat ze niet kunnen dansen of geen ritmegevoel hebben.

  Samenwerken door samen dansen

  Samen dansen gaat hand in hand met samenwerken. Dansen vereist synchronisatie en harmonie tussen deelnemers, waardoor ze als een team kunnen bewegen. Hierdoor wordt niet alleen gewerkt aan het verbeteren van dansvaardigheden, maar ook aan het versterken van teambuilding en onderlinge relaties. Dansen bevordert niet alleen de fysieke gezondheid, maar het geeft deelnemers ook een gevoel van vrijheid en plezier.

  Het uiteindelijke doel van dansactiviteiten is dat deelnemers nieuwe dansbewegingen leren en samen iets moois creëren waar ze met plezier op kunnen terugkijken. De herinneringen aan deze danservaringen dragen bij aan een positieve werkomgeving en versterken de banden tussen collega’s.

  Groepen van diverse omvang

  Wat betreft de omvang van de groepen en het niveau van de dansactiviteiten, er is flexibiliteit in wat kan worden aangeboden. Of het nu gaat om een klein groepje van een paar personen of een grotere groep van meer dan 150 deelnemers, er kan een aangepaste workshop worden georganiseerd. Bovendien kunnen organisaties kiezen uit diverse dansvormen die het beste aansluiten bij hun bedrijfscultuur en doelstellingen.


  Voor grotere groepen kunnen teams op basis van niveau worden samengesteld, zodat de dansactiviteiten uitdagend genoeg zijn voor iedereen. Hierdoor wordt een inclusieve en stimulerende dansomgeving gecreëerd, waarin iedereen de kans krijgt om te schitteren.

  Neem vandaag nog contact op

  Kortom, dans op het werk is niet alleen leuk en verkwikkend, maar het biedt ook aanzienlijke voordelen voor de fysieke en mentale gezondheid van werknemers. Het verbetert de teambuilding en draagt bij aan een positieve en productieve werkomgeving. Dansen op het werk is een geweldige manier om medewerkers te inspireren, plezier te hebben en de banden te versterken. Dus, waar wacht u nog op? Laat de muziek spelen en breng de dans in uw werkomgeving voor een gezondere en gelukkigere werkdag!

  Vraag naar de mogelijkheden en begin vandaag nog met dans op het werk.

  Informatie opvragen Dans op het werk

   Informatie opvragen

   Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Dans op het werk. U ontvangt daarna een offerte op maat.