ARI

Volleybalclinic

Professionele Volleybalclinics

v.a € 75,- per uur (ex. btw, incl. materiaal)

5/5

Volleybalclinic

Leer de fijne kneepjes van het volleybal tijdens een geweldige volleybalclinic! Onder begeleiding van een professional leert u in een kleine of grote groep alles over de sport. Wij organiseren volleybalclinics voor sportdagen, sportoriëntatiedagen, bedrijfsuitjes, onderwijs en vrijgezellenfeesten. De clinics worden gegeven op locatie, het prachtige Beemster Arboretum, het strand of bij een sportvereniging in de buurt. Gedurende het hele jaar organiseren wij volleybalclinics.

Informatie opvragen volleybalclinic

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over volleybalclinics. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  Populaire sport

  Volleybal is een van de meest populaire sporten. Toch zijn er nog veel mensen die nog nooit hebben gevolleybald. Het doel van de clinic is om te laten zien hoe de sport werkt. Mocht u al ervaring hebben met volleybal dan kan de clinic uw techniek aanscherpen om zo nog beter te worden in de sport. De sport is ideaal als bedrijfsuitje of sportdag voor volwassenen en kinderen. Maar ook tijdens een vrijgezellenfeest is een volleybalclinic ontzettend leuk om te doen.

  Volleybalclinics

  Teambuilding

  Omdat communicatie en samenwerken het allerbelangrijkste zijn in het volleyballen, is de clinic zeer geschikt om te werken aan teambuilding. Grote en kleine teams kunnen met elkaar de strijd aangaan. Op een leuke competitieve wijze, leert u elkaar op een hele andere manier kennen.

  Omvang groepen en niveau

  Of het nu om een klein groepje van een paar personen gaat of een groep van meer dan 150 deelnemers, we kunnen een prachtige workshop organiseren. Dat maakt dat volleybalclinics voor bedrijven en gezelschappen zo geschikt zijn. Voor aanvang van de clinic bespreken we uitvoerig met u als contactpersoon wat de doelen van de dag zijn, zodat we de clinics daar goed op laten aansluiten.

  Wanneer de groep groot genoeg is, kunnen er teams op niveau worden samengesteld, zodat voor iedereen de clinics uitdagend genoeg zijn.

  Dagvullend programma met catering

  Volleybalclinics kunnen onderdeel uitmaken van een sportdag, sportintroductiedagen, een bedrijfsuitje of gewoon als clinic op zichzelf. Ook kunnen we clinics op maat maken. Samen met u bespreken we wat de doelen van de dag zijn en de duur. Optioneel wordt de sportieve dag afgesloten met een gezellige BBQ of andere vorm van catering. Het verzorgen van catering maakt indien gewenst onderdeel uit van ons programma.

  De deelnemers waren heel positief over de diverse workshops. Top voorbereiding, plenty oefenstof en direct bruikbaar in de praktijk. 

  Dorethy Bruggemann

  Bestuurder KVLO

  De clinics waren top!!!

  Joan heeft goed lesgegeven en de leerlingen vonden het ook heel leuk!

  Nogmaals bedankt voor de leuke clinics!

   

  Rick van der Poel

  Leerkracht De Lasenberg
  's Heeren Loo Onderwijs

  Geweldige clinics om onze leerlingen in 3 lessen kennis te laten maken met de sport rugby.

  De leerstof sloot goed aan bij de doelgroep en mede door het enthousiasme van Dennis lag de energie erg hoog tijdens deze clinincs.

  D. Nansink

  Docent LO - Vonk Amsterdam