ARI

Sportdag op het werk

Sportdag op het werk

v.a € 25,00 per persoon (ex. btw, incl. materiaal)

5/5

Sporten is van vitaal belang voor iedereen, niet alleen voor ons lichaam maar ook voor onze geest. Samen sporten of deelnemen aan teamsporten draagt bovendien bij aan teambuilding en verhoogt de energie van medewerkers. Een sportdag vormt een uitstekende gelegenheid om een dag vol beweging en samenwerking te realiseren en biedt tevens een leuke manier om medewerkers kennis te laten maken met diverse sporten. Bij Bus Sports organiseren we het hele jaar door op maat gemaakte sportdagen voor bedrijven en stichtingen.

Informatie opvragen sportdag op het werk

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over sportdagen op het werk. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  De Kracht van Sportdagen

  Een sportdag is niet slechts een dag vol plezier; het is ook een kans om kennis te maken met verschillende sporten en spellen. Bij Bus Sports geloven we in de positieve impact van fysieke activiteit op de persoonlijke ontwikkeling. Onze sportdagen bieden een gevarieerd programma waarin medewerkers hun passie kunnen ontdekken en kunnen bepalen welke sporten hen het meeste aanspreken. Overweegt u een sportdag voor uw organisatie te organiseren? Wij nemen graag de organisatie uit handen. In een voorafgaand gesprek bespreken we uw behoeften en stellen op basis daarvan een uitgebreid draaiboek op. Van A tot Z regelen wij de sportdag, zodat u als verantwoordelijke optimaal kunt genieten van de dag zelf.

  Clinics en Sportieve Spellen

  Een sportdag kan diverse onderdelen bevatten, zoals sportclinics om medewerkers kennis te laten maken met nieuwe sporten of diverse sportieve spellen, inclusief een zeskamp. In samenspraak met u bespreken we de wensen en doelen voor de sportdag en stellen we een programma op dat goed aansluit bij uw organisatie en de deelnemers. Onze sportdagen zijn toegankelijk voor alle medewerkers, ongeacht hun sportervaring. We houden rekening met deelnemers met beperkingen, zodat ook zij volop kunnen genieten.

  Op Maat Gemaakte Sportdagen

  Bij Bus Sports begrijpen we dat elk bedrijf uniek is; daarom bieden we op maat gemaakte sportdagen aan. We passen het programma aan op de leeftijd en het niveau van de deelnemers, variërend van teambuildingsspellen tot atletiekwedstrijden. We streven naar een gevarieerd aanbod dat plezier en teambuilding bevordert.

  De sportdag zelf wordt begeleid door ervaren instructeurs die niet alleen bedreven zijn in het leiden van sportactiviteiten, maar ook oog hebben voor de individuele behoeften van alle deelnemers. Onze instructeurs zorgen ook voor een veilige, leuke en inclusieve omgeving.

  Ontdek de Mogelijkheden

  Wilt u binnenkort een sportdag voor uw organisatie organiseren? Bus Sports is de partner die u zoekt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, en wij zorgen ervoor dat uw sportdag een onvergetelijke ervaring wordt. Of het nu gaat om het versterken van de teamgeest, het bevorderen van gezonde concurrentie of gewoon een dag vol plezier, Bus Sports staat voor u klaar. Laat de sportieve avonturen beginnen!

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over sportdag op het werk. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  Informatie opvragen Sportdag op het werk