ARI

Bedrijfsuitjes Vitaliteit

Bij Bus Sports organiseren wij diverse soorten bedrijfsuitjes, waaronder bedrijfsuitjes met het thema vitaliteit. Vitaliteit op het werk staat voor een stimulerende en gezonde werkomgeving die bijdraagt aan het verhogen van de gezondheid van medewerkers, reductie van ziekteverzuim en duurzame inzetbaarheid! Bij vitaliteit op de werkvloer gaat het niet alleen over fysieke gezondheid. Net zo belangrijk is dat een medewerker vrolijk en opgewekt is (emotionele gezondheid) en in staat is om zich op het werk te concentreren (mentale gezondheid). Tijdens onze bedrijfsuitjes vitaliteit is er aandacht voor al deze aspecten. We gaan bewegen, maar laten ook medewerkers zien hoe ze stress kunnen verminderen door bijvoorbeeld een workshop rustig ademen en yoga. Onderdeel van het pakket kan een gezonde catering zijn in de vorm van een heerlijke lunch of afsluitende maaltijd.

Informatie opvragen voor bedrijfsuitjes vitaliteit

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over bedrijfsuitjes vitaliteit. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  Vitaliteitsbedrijfsuitje

  Een vitaliteitsprogramma is een programma om de fysieke en mentale gezondheid van medewerkers te verhogen. Belangrijk om de vitaliteit te bevorderen is door middel van gedragsverandering. Tijdens het bedrijfsuitje gaan we de eerste stappen zetten. Met handige tips en leuke oefeningen geven we medewerkers tools mee die ze thuis en op het werk kunnen toepassen. Het blijft daarnaast ook een uitje! Dus er is gedurende de dag voldoende aandacht en tijd om elkaar beter te leren kennen en vooral om ook plezier met elkaar te maken.

  Type activiteiten

  Samen met u stellen we een leuk en uitdagend programma samen, waarbij we kijken wat de behoeftes binnen de organisatie zijn en hebben we oog voor eventuele beperkingen van individuele medewerkers. Het is de bedoeling dat het een inclusieve dag wordt, waar iedereen aan kan deelnemen. Activiteiten die onderdeel kunnen uitmaken van de dag zijn een leuke bootcamp of full body workout, yoga of ademhalingsworkshop of een avontuurlijke strategisch outdoor spel, waarbij er aandacht is voor de combinatie van spel, strategie en samenwerken.

  Van multinationals tot kleine BV’s

  Bus Sports organiseert bedrijfsuitjes voor multinationals, kleine BV’s en alles ertussen. Wij zorgen bij elk uitje ongeacht de grote dat het toegankelijk en leuk is voor alle deelnemers, er voldoende tijd is voor mensen om elkaar onderling beter te leren kennen en dat er op speelse wijze aandacht is voor samenwerken en het versterken van de teambanden. Onze bedrijfsuitjes zijn flexibel en daardoor inpasbaar op diverse locaties of het nu de buitenlucht is of een inpandige ruimte, van speelveld tot parkeerplek, wij bedenken een activiteit waardoor medewerkers even hun hoofd leeg kunnen maken en plezier hebben met elkaar.

  Catering op locatie

  Eten brengt mensen samen. Daarom kan dat niet ontbreken tijdens een bedrijfsuitje. Bij een uitje met het thema vitaliteit is er vanzelfsprekend aandacht voor heerlijke en gezonde maaltijden. Als onderdeel van het programma kan Bus Sports dat verzorgen. Op die manier is de catering perfect afgestemd op het programma. Verse groente en fruit maken vanzelfsprekend deel uit van de catering, zodat deelnemers die dag niet alleen heerlijk in beweging zijn geweest, maar ook nog met een goed gevulde maag naar huis gaan.

  Informatie opvragen voor bedrijfsuitjes vitaliteit

   Informatie opvragen

   Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over bedrijfsuitjes vitaliteit. U ontvangt daarna een offerte op maat.