ARI

Beach Sportdag

Beach Sportdag

v.a € 12,50 per deelnemer (ex. btw, incl. materiaal)

5/5

Sporten, teambuilding en plezier maken op het strand? Dat kan tijdens een Beach sportdag. Bus Sports organiseert sportdagen op de mooiste stranden van Nederland. Een sportdag kan bestaan uit sport clinics, zeskampen of sportieve spelletjes. Een strand sportdag is een perfecte manier om de energie op te verhogen, de teamgeest te bevorderen en medewerkers of leerlingen kennis te laten maken met diverse sporten. Bus Sports organiseert het hele jaar door beach sportdagen aan voor scholen, bedrijven en stichtingen.

Informatie opvragen beach sportdag

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over beach sportdagen.

  Wat is een Beach Sportdag?

  Een Beach Sportdag bij Bus Sports is een unieke en dynamische ervaring op het strand, waar diverse sportieve activiteiten samenkomen in een ontspannen en heerlijke omgeving. Of het nu gaat om volleybal in het zand, frisbee, beachsoccer of andere strandspellen, onze Beach Sportdagen beloven een mix van plezier, competitie en samenwerking.

  Waarom Beach Sportdagen?

  1. Teamgeest: Het strand biedt de perfecte setting om de teamgeest te versterken. Samenwerking en communicatie worden op natuurlijke wijze bevorderd in de informele en ontspannen sfeer van het strand.
  2. Plezier en Ontspanning: Laat uw team of leerlingen even ontsnappen aan de dagelijkse werkzaamheden en geniet van een dag vol plezier en ontspanning. De combinatie van sport en de frisse zeelucht creëert een positieve sfeer.
  3. Gezonde Concurrentie: Beach Sportdagen stimuleren gezonde competitie en laten teams hun vaardigheden testen in een vriendelijke en speelse omgeving. Het is de perfecte manier om medewerkers of leerlingen uit hun comfortzone te halen en nieuwe krachten te ontdekken.

  Wat Kunnen We Bieden?

  1. Variatie in Activiteiten: Onze Beach Sportdagen omvatten een breed scala aan activiteiten. We passen het programma aan op de wensen en het niveau van uw team.

  2. Professionele Begeleiding: Onze ervaren instructeurs zorgen voor een soepel verloop van de dag, waarbij ze niet alleen de sportieve activiteiten leiden, maar ook aandacht hebben voor de veiligheid en het welzijn van de deelnemers.

  3. Catering en Ontspanning: Na de sportieve inspanningen bieden we de mogelijkheid om te ontspannen en samen te genieten van een heerlijke strandlunch of borrel. Zo sluiten we de dag op een gezellige en informele manier af.

  Ontdek de Mogelijkheden:

  Benieuwd naar wat Bus Sports voor uw bedrijf of school kan betekenen met onze Beach Sportdagen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw ideale strandervaring te plannen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, teambuilding of gewoon een dag vol plezier, wij staan klaar om uw Beach Sportdag onvergetelijk te maken. Laat de zon, het zand en de sportieve energie samenkomen voor een dag vol teambuilding en plezier. Ontdek de mogelijkheden van onze Beach Sportdagen en geef uw team een ervaring om te koesteren!

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over beach sportdagen.

  Informatie opvragen Beach Sportdagen