ARI

Beach sport bedrijfsuitjes

Heerlijk een dag op het strand doorbrengen en ondertussen bezig zijn met een of meer beach sporten? Bus Sports organiseert beach sport bedrijfsuitjes op de mooiste stranden van Nederland. Wij bieden de sporten beach rugby, beach volleybal, beach handbal, beach frisbee en beach tennis aan. Deze sportieve uitjes zijn zo opgesteld dat ze voor iedereen toegankelijk en leuk zijn

Informatie opvragen Beach sport bedrijfsuitjes

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over beachsport bedrijfsuitjes. U ontvangt vervolgens een offerte op maat.

  Prachtige omgeving om inspiratie op te doen

  Even weg van kantoor? Het strand biedt een prachtige plek voor een bedrijfsuitje, zowel voor grote als kleine groepen. Naast de meer standaard uitjes die we ook op andere locaties organiseren, zoals bijvoorbeeld de zeskampen, organiseren wij ook clinics in (erkende) beach sporten. Tijdens de uitjes leggen we de regels van de sporten uit en wordt u onder leiding van een professionele trainer meegenomen in een uitdagende en leuke workshop.

  Beach sport bedrijfsuitjes

  Beach rugby

  Leer tijdens een gezellig bedrijfsuitje alles over beach rugby. Onder begeleiding van rugby professionals leert u de basistechnieken van beach rugby, werkt u aan teambuilding en heeft u een heerlijke ontspannen dag in de buitenlucht. Tijdens de clinic leert u de regels van beach rugby en hoe beach rugby verschilt van gewoon rugby. Iedereen kan deelnemen aan beach rugby ongeacht conditie of eventuele fysieke beperkingen. Het mooie aan rugby is namelijk dat iedereen een eigen rol vervult binnen het veld en dat er zo gebruik wordt gemaakt van ieders talenten, kortom een prachtige metafoor voor de rollen op de werkvloer.

  Voorop staat plezier maken en werken aan teambuilding.

  Beach volleybal

  Beach volleybal is een van de populairste sporten. Altijd al eens willen beach volleyballen? Tijdens de workshop krijgt u les in deze mooie sport. Onder begeleiding van een professional leert u in een kleine of grote groep alles over beach volleybal. Ook als u al bekend bent met beach volleybal, maken we de clinic leuk en uitdagend.

  Beach handbal

  Geniet samen met collega’s van een leuke beach handbalclinic. Tijdens een clinic leert u de basis van beach handbal en als u al ervaring heeft leert u nieuwe technieken en trucs. U krijgt les van een professionele trainer en de workshop is toegankelijk voor iedereen. Samenwerken en gebruik maken van ieders kwaliteiten staan voorop bij het beach handballen. Om die reden is een workshop beach handbal een mooie manier om aan teambuilding te werken

  Beach frisbee

  De sport die niet kan ontbreken op het strand is beach frisbee. Maak gebruik van de wind en de wijdte van de omgeving. Werk samen met uw team en score punten. Ga op een leuke manier de strijd aan en zie hoe creatief u en uw collega´s omgaan met een spel waar het draait om toeval en strategie.

  Beach frisbee is een leuke sport waarbij u niet alleen plezier heeft maar ook werkt aan teambuilding en onderlinge communicatie.

  Catering op locatie

  Heerlijk een hele dag op het strand? Dan kan eten en drinken niet ontbreken. Boekt u een bedrijfsuitje bij Bus Sports, dan kunnen wij ook de catering verzorgen. Zo geniet u van een heerlijke dag met zon, zee en heerlijke eten. Samen met u kijken we naar de wensen en eisen en stemmen zo het eten en drinken af op uw groep.  

  Informatie opvragen sportieve spellen

   Informatie opvragen

   Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de sportieve spellen en hoe u die kunt inzetten. U ontvangt daarna een offerte op maat.