ARI

Rugyclinics

Professionele Rugbyclinics

v.a € 75,- per uur (ex. btw, incl. materiaal)

5/5

Volg een super leuke interactieve rugbyclinic met uw team, afdeling, school of vrienden! Onder begeleiding van rugby professionals leert u de basistechnieken van rugby, werkt u aan teambuilding en heeft u een heerlijke ontspannen dag in de buitenlucht. De rugbyclinics worden gegeven in het prachtige Beemster Arboretum, op het strand, bij de lokale sportvereniging bij u in de buurt of op locatie. Rugbyclinics worden het hele jaar door georganiseerd en zijn een uitstekende manier om samen in beweging te komen.

Informatie opvragen rugbyclinic

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over rugbyclinics. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  Snelst groeiende sport in Nederland

  Rugby is zowel bij mannen, vrouwen als jongens en meisjes een van de snelst groeiende sporten in Nederland. Bus Sports heeft met succes rugbyclinics gegeven op basis-en middelbare scholen en tijdens vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes.

  Rugby Clinic

  Leerdoelen rugby

  Naast lekker in beweging zijn, leert u bij rugby een aantal belangrijke vaardigheden en waarden, zoals respect voor elkaar tijdens het spel, onderlinge communicatie, discipline maar ook doorzettingsvermogen. U leert daarnaast ook samen te werken in een team.

  Teambuilding

  Een rugbyclinic draagt goed bij aan de teambuilding. Voor groepen die onderling problemen ervaren, biedt een rugbyclinic uitkomst. Op het veld is immers iedereen gelijk én afhankelijk van elkaar. Ook wordt goed zichtbaar hoe ieders kwaliteiten bijdragen aan een succesvol team. In rugby zijn de rollen divers en wordt er optimaal gebruik gemaakt van verschillende fysieke vaardigheden. Dus of u nou groot, klein, slank of juist wat zwaarder bent, voor iedereen is een belangrijke rol weggelegd in rugby. Ook als u een motorische beperking heeft, kunt u gewoon meedoen.

  Omvang groepen

  Of het nu om een klein groepje van een paar personen gaat of een groep van meer dan 150 deelnemers, we kunnen een prachtige workshop organiseren. Dat maakt dat rugbyclinics voor bedrijven en gezelschappen zo geschikt zijn. Voor aanvang van de clinic bespreken we uitvoerig met u als contactpersoon wat de doelen van de dag zijn, zodat we de clinics daar goed op laten aansluiten.

  Dagvullend programma met catering

  Rugbyclinics kunnen onderdeel zijn van een sportdag, sportintroductiedagen, een bedrijfsuitje of gewoon als clinic op zichzelf. Ook kunnen we rugyclinics op maat maken. Samen met u bespreken we wat de doelen van de dag zijn en de duur. De sportieve dag kunt u afsluiten  met een gezellige BBQ of andere vorm van catering. Het verzorgen van catering maakt indien gewenst onderdeel uit van ons programma.

  De deelnemers waren heel positief over de diverse workshops. Top voorbereiding, plenty oefenstof en direct bruikbaar in de praktijk. 

  Dorethy Bruggemann

  Bestuurder KVLO

  De clinics waren top!!!

  Joan heeft goed lesgegeven en de leerlingen vonden het ook heel leuk!

  Nogmaals bedankt voor de leuke clinics!

   

  Rick van der Poel

  Leerkracht De Lasenberg
  's Heeren Loo Onderwijs

  Geweldige clinics om onze leerlingen in 3 lessen kennis te laten maken met de sport rugby.

  De leerstof sloot goed aan bij de doelgroep en mede door het enthousiasme van Dennis lag de energie erg hoog tijdens deze clinincs.

  D. Nansink

  Docent LO - Vonk Amsterdam