ARI

Bus Sports evenementenbureau

Wilt u een sportief evenement organiseren? En heeft u daarbij een evenementenorganisator nodig? Dan kan Bus Sports evenementenbureau u helpen. Of het nu gaat om een groot evenement met duizenden bezoekers of een klein evenement, Bus Sports is het bureau voor evenementen dat u van dienst kan zijn. Wij hebben al diverse evenementen mogen organiseren, zoals het grootste Beach Rugby toernooi van Europa en voor Topscore Amsterdam, Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie, Rugby Club Waterland, Gemeente Purmerend, Sportservice, Life Goals en Stichting Sport Promotie Ameland.

Daarnaast organiseren wij tal van andere sportieve evenementen, zoals open dagen voor verenigingen, bedrijfsuitjes en feestjes. Bus Sport regelt het van concept en planning tot organisatie, adverteren en uitvoering. Bel ons vandaag.

Bus Sports evenementenbureau

Evenement management

Wij kunnen voor u de organisatie van evenementen uit handen nemen. Met de opdrachtgever bespreken we eerst de inhoud van het project en de gestelde doelen. Zo komen we met een passend voorstel.

Gedurende de voorbereiding en op de dag zelf heeft u nauw contact met de evenement manager vanuit Bus Sports, zodat u precies weet hoe de dag eruit gaat zien. De evenement manager en evenement planner ontzorgen u volledig, zodat ook u heerlijk van de dag kan genieten.

Evenementen in eigen beheer

Bij Bus Sports hebben wij ook een aantal evenementen in eigen beheer. Dit zijn onder andere het jaarlijks terugkerende internationale Beach Ruby Festival. Met meer dan 120 teams en 5500 bezoekers het grootste Beach Rugby Toernooi van Europa. Daarnaast organiseren wij het Beach Handbal Festival en Zwerven Door Hollands Kroon. Heeft u een goed idee of hulp nodig bij de organisatie van een evenement? Wij helpen u graag!

Evenement uitbesteden aan Bus Sports evenementenbureau

Gaat u binnenkort een event organiseren? En heeft u behoefte aan assistentie met behulp van een evenement coördinator? Of wilt u het volledige evenement uitbesteden? Neem dan contact op met Bus Sports.

Bekijk onze events