ARI

Hockeyclinic

Professionele Hockeyclinic

v.a € 75,- per uur (ex. btw, incl. materiaal)

5/5

Altijd al eens willen leren hockeyen? Dat kan tijdens een interactieve hockeyclinic! Onder begeleiding van een professional leert u in een kleine of grote groep alles over de sport. De clinics worden het hele jaar door gegeven op locatie, het prachtige Beemster Arboretum, het strand of bij een sportvereniging in de buurt. Wij organiseren hockeyclinics voor sportdagen, sportoriëntatiedagen, bedrijfsuitjes, onderwijs en vrijgezellenfeesten.

Informatie opvragen honkeyclinic

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over hockeyclinics.

  Populaire sport

  Hockey is een van de meest populaire sporten in Nederland en toch zijn er veel mensen die nog nooit hebben gehockeyd. Tijdens de clinic maakt u kennis met de sport, technieken en trucs.

  Hockey Bus Sports clinics professioneel

  Teambuilding

  De bedoeling is dat de clinics voor iedereen uitdagend maar vooral ook leuk zijn. Door na een training met elkaar in teams de strijd aan te gaan werkt u op een ontspannen manier aan teambuilding. Door samen bezig te zijn en gebruik te maken van ieders kwaliteiten brengen wij afdelingen en klassen nader tot elkaar.

  Omvang groepen en niveau

  Het maakt niet uit of het nu om een klein groepje van een paar personen gaat of een groep van meer dan 150 deelnemers, wij kunnen een leuke clinic organiseren. Hockeyclinics zijn geschikt voor bedrijven, gezelschappen en scholen. Voor aanvang van de clinic bespreken we uitvoerig met u als contactpersoon wat de doelen van de dag zijn, zodat we de clinics daar goed op laten aansluiten.

  Wanneer de groep groot genoeg is, kunnen er teams op niveau worden samengesteld, zodat voor iedereen de clinics uitdagend genoeg zijn.

  Dagvullend programma met catering

  Hockeyclinics kunnen onderdeel zijn van een sportdag, sportintroductiedagen, een bedrijfsuitje of gewoon als clinic op zichzelf. Optioneel wordt de sportieve dag afgesloten met een gezellige BBQ of andere vorm van catering. Het verzorgen van catering maakt indien gewenst onderdeel uit van ons programma.

  Informatie opvragen honkeyclinic

   Informatie opvragen

   Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over hockeyclinics.