ARI

Bedrijfsuitjes Zeskamp

Met een zeskamp kunt u op leuke wijze vorm geven aan een bedrijfsuitje. Bij een zeskamp komen bewegen, strategisch denken en teamverband namelijk samen. Ontdek verborgen talenten van uw collega´s en werk meteen aan teambuilding. Bus Sports organiseert gedurende het hele jaar in- en outdoor zeskampen in heel Nederland.

Informatie opvragen voor bedrijfsuitjes zeskamp

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over bedrijfsuitjes zeskamp. U ontvangt vervolgens een offerte op maat.

  Wat is een zeskamp?

  Een zeskamp is een competitief spel, waarbij meerdere teams het tegen elkaar opnemen in 6 verschillende spellen. In roulatie worden alle 6 de spellen gespeeld. ‘Zeskamp’ is een standaard benaming. In de praktijk en naar gewenst kan het ook een vierkamp, achtkamp, tienkamp of ander meerkamp worden.

  Bedrijfsuitjes Zeskamp

  Type activiteiten

  Samen met u stellen we een leuk en uitdagend programma samen, waarbij we kijken wat de behoeftes binnen de organisatie zijn en hebben we oog voor eventuele beperkingen van individuele medewerkers. Het is de bedoeling dat het een inclusieve dag wordt, waar iedereen aan kan deelnemen.

  Een aantal voorbeelden van activiteiten zijn:

  • Voetgolf
  • Legertruck trekken
  • Bubble voetbal
  • Archery tag
  • Stormbaan estafette
  • Wereldbal estafette
  • Volleybal
  • Skippyslang race

   

  Van multinationals tot kleine BV’s

  Bus Sports organiseert bedrijfsuitjes voor multinationals, kleine BV’s en alles er tussenin. Wij zorgen er voor dat elk uitje, ongeacht de grootte toegankelijk en leuk is voor alle deelnemers, er voldoende tijd is voor mensen om elkaar onderling beter te leren kennen en dat er op speelse wijze aandacht is voor het samenwerken en versterken van de teambanden. Onze bedrijfsuitjes zijn flexibel en daardoor inpasbaar op diverse locaties of het nu in de buitenlucht is of in een inpandige ruimte. Wij bedenken een activiteit waardoor medewerkers even hun hoofd leeg kunnen maken en plezier hebben met elkaar.

  Catering op locatie

  Eten brengt mensen samen. Daarom kan dat niet ontbreken tijdens een bedrijfsuitje. Bij een uitje met het thema vitaliteit is er vanzelfsprekend aandacht voor heerlijke en gezonde maaltijden. Als onderdeel van het programma kan Bus Sports dat verzorgen. Op die manier is de catering perfect afgestemd op het programma. Verse groente en fruit maken vanzelfsprekend deel uit van de catering, zodat deelnemers die dag niet alleen heerlijk in beweging zijn geweest, maar ook nog met een goed gevulde maag naar huis gaan.

  De workshops worden gegeven door enthousiaste en gedreven coaches! Met passie en kennis worden de workshops aangeboden, waar ruimte is voor theorie, praktijk en vragen.

  Het gevoel dat je langer door had willen gaan en een tas vol tips ga je de workshop uit. Een echte aanrader.

  Mandy Sandoval

  Recruiter - Personeel en Organisatie Gemeente Purmerend

  We hebben een onwijs leuk teamuitje gehad! Het weer viel even tegen, maar door een mooie tent konden we even goed van start gaan met Mevrouw onkruid, en toen de activiteiten startte was het droog en zonnig!!
  Erg leuke activiteiten, skilopen, kruipen op een grote bal, katapult bouwen etc. Erg leuke enthousiaste coaches! We sloten af met een borrel en BBQ, ook erg goed! Dus alles bij elkaar was het een super dag!!!

   
   

  Natalie Konijn

  PwC

  We hebben recent een personeelsevent georganiseerd samen met Bus Sports. Dennis is erg enthousiast en heeft het grootste deel van de organisatie op zich genomen. De activiteiten waren super, divers en uitdagend op verschillende vlakken. We hadden 1,5 uur gepland voor de activiteit maar hadden ons best nog langer kunnen vermaken! We hebben onwijs gelachen en iedereen werd erg fanatiek. Na afloop een drankje en een geheel verzorgde BBQ maakte de dag af.

  Sophie van Mer

  Sonic Equipment