ARI

Sportieve spellen

Professionele Sportieve spellen

v.a € 75,- per uur (ex. btw, incl. materiaal)

5/5

Naast de erkende sporten, biedt Bus Sports ook diverse sportieve spellen aan. Ideaal als onderdeel van een zeskamp of als activiteit tijdens bedrijfsuitjes en sportdagen.  Net als bij onze andere activiteiten is de focus gericht op heerlijk samen bewegen, strategisch bezig zijn en vooral plezier maken.

De sportieve spellen organiseren wij op locatie, het prachtige Beemster Arboretum, het strand of bij een sportvereniging in de buurt. De spellen die wij aanbieden zijn onder andere archery tag, voetgolf en speedminton.

Informatie opvragen sportieve spellen

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de sportieve spellen en hoe u die kunt inzetten. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  Archery tag

  Bij Archery tag draait het om bewegen en actie. Ideaal om in te zetten als team- of bedrijfsuitje. Bij het spel gaat u in teams de strijd met elkaar aan door schuimpijlen op de ander te schieten. Onderdeel van het spel zijn obstakels waar achter kan worden gescholen. Het team dat ongedeerd blijft is de kampioen.

  Een professionele trainer legt bij aanvang van het spel uit wat het inhoud en geeft deelnemers de kans om te oefenen. Daarna kunnen er diverse variaties worden gespeeld, zoals Last Man Standing en Capture the Flag.

  Wilt u actie en lol maken? Dan is archery tag het spel om te spelen. Ideaal voor scholen en bedrijven of vrijgezellenfeesten. Ook kinderen vanaf 8 jaar kunnen dit spel spelen. De spelregels worden dan op hun leeftijd  aangepast. Een standaard spel duurt tussen de 1,5 en 2 uur. Samen met u stemmen we af wat het beste past bij de wensen van de groep.

  sportieve spellen archery tag Bus Sports

  Voetgolf

  Voetgolf is, zoals u misschien al vermoed, een combinatie van voetbal en golf! Met een voetbal loopt u net als bij golf een 9 of 18 holes baan. Vanaf de aftrap schiet u de voetbal richting de vlag, waarbij het de bedoeling is om de voetbal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen.

  Verras collega’s en vrienden met uw skills en kijk wie er wint! Voetgolf is een leuk spel dat  bepaald wordt door strategie en geluk. Ideaal als activiteit voor een bedrijfsuitje, sportdag of vrijgezellenfeest!

  Speedminton

  Ga heerlijk een dag speedmintonnen! Speedminton is een combinatie van tennis, squash en badminton en kan zowel buiten als binnen worden beoefend. Bij speedminton is er geen net, maar een veld dat bestaat uit twee vierkanten. De shuttle (in dit spel de Speeder genoemd) moet in het vlak van de tegenstander komen.

  Een Speeder kan zelfs licht geven, zodat Speedminton ook bij nacht of in het donker kan worden gespeeld.

  Voor aanvang krijgen de deelnemers instructies over het spel en de spelregels en leren ze de basistechnieken. Speedminton is leuk tijdens bedrijfsuitjes, maar ook ideaal tijdens een sportdag.

  Dagvullend programma

  De sportieve spellen zijn flexibel en kunnen op diverse manieren worden ingezet, zoals tijdens een sportdag, zeskamp of bedrijfsuitje. Als Bus Sport kunnen we ook een combinatie van diverse spellen opzetten en zo een dagvullend programma voor u maken. Onderdeel van de dag kan ook catering op maat zijn. Op die manier bent u volledig ontzorgd en kunt ook u genieten van een heerlijke dag vol sport en spel.

  Informatie opvragen sportieve spellen

   Informatie opvragen

   Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de sportieve spellen en hoe u die kunt inzetten. U ontvangt daarna een offerte op maat.