ARI

Bootcamp clinic

Professionele Bootcamp clinic

v.a € 75,- per uur (ex. btw, incl. materiaal)

5/5

Bootcamp clinic

Ga lekker met collega´s, vrienden of leerlingen een bootcamp clinic volgen! Bootcamp is een full body workout die bestaat uit intervaltraining, fitnessoefeningen en krachtraining. Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd, geslacht, fysieke gesteldheid en conditie. U traint namelijk op uw eigen niveau. Dat maakt het ook zo leuk om het met een grote groep te doen. U bent namelijk niet in competitie met elkaar maar werkt aan uw eigen doorzettingsvermogen. Daarnaast bent u heerlijk (in de buitenlucht) aan het sporten. Bootcamp clinics worden gegeven onder professionele begeleiding het hele jaar door.

De clinics geven wij op locatie, het prachtige Beemster Arboretum, het strand of bij een sportvereniging in de buurt.

Informatie opvragen Bootcamp clinics

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over bootcamp clinics.

  Bootcamp voor beginners en gevorderden

  Bootcampen komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten, maar is inmiddels niet meer weg te denken uit Nederland. Jong en oud zien wij bootcampen. Tijdens de bootcamp clinic leert u diverse oefeningen en speelvormen. Oefeningen bestaan uit hardlopen, lichte krachttrainingen en push-ups, squads en fitness oefeningen. Bootcamps zijn ook zeer geschikt voor beginners. Onze professionele instructeurs hebben oog voor wat u wel en niet kunt en zorgen ervoor dat een bootcamp toegankelijk en toch uitdagend is voor iedereen.

  Bootcamp clinics Bus Sports

  Bootcamp jongeren en kinderen

  Een bootcamp clinic volgen met jongeren en kleine kinderen is ook ontzettend leuk. Niet alleen is het voor hen een fijne manier om iets met hun energie te doen. Ook kinderen die niet lekker in hun vel zitten, kunnen baat hebben bij een bootcamp. Een bootcamp clinic is dus een goede manier om de jeugd kennis te laten maken met deze vorm van beweging. Stoere bootcamp games zijn onderdeel van het programma en zijn aangepast op kinderen en jongeren.

  Omvang groepen en niveau

  Of het nu om een klein groepje van een paar personen gaat of een groep van meer dan 150 deelnemers, we kunnen een prachtige workshop organiseren.

  Bootcamp en eten

  De bootcamp clinic is ideaal als bedrijfsuitje of sportdag voor volwassenen en kinderen. Maar ook tijdens een vrijgezellenfeest is het volgen van een clinic ontzettend leuk.

  Optioneel wordt de dag afgesloten met een heerlijke catering. Het verzorgen van catering maakt indien gewenst onderdeel uit van ons programma.

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over bootcamp clinics.

  De deelnemers waren heel positief over de diverse workshops. Top voorbereiding, plenty oefenstof en direct bruikbaar in de praktijk. 

  Dorethy Bruggemann

  Bestuurder KVLO

  De clinics waren top!!!

  Joan heeft goed lesgegeven en de leerlingen vonden het ook heel leuk!

  Nogmaals bedankt voor de leuke clinics!

   

  Rick van der Poel

  Leerkracht De Lasenberg
  's Heeren Loo Onderwijs

  In onze introductieweek voor leerjaar 1 komen wij graag bij Bussport. Onze leerlingen zijn enthousiast over de verschillende spellen en activiteiten want die kun je niet zomaar overal doen. Iedereen doet graag mee en de leerlingen leren elkaar beter en op een andere manier kennen. Een aanrader!

  Eke Rode

  Purmerendse ScholenGroep