ARI

Dansclinic

Professionele Dansclinics

v.a € 75,- per uur (ex. btw, incl. materiaal)

5/5

Heerlijk dansen, plezier hebben met elkaar en samenwerken door dezelfde choreografie te volgen. Dansen is niet alleen leuk, maar ook heel populair en goed voor de vitaliteit. Tijdens een dansclinic leert u om samen te dansen als een pro, of u nu al wat ervaring heeft of totaal geen ritmegevoel, u kunt meedoen! Tegelijkertijd bent u heerlijk in beweging. De dansclinics zijn geschikt voor mannen en vrouwen, jongens en meisjes en ideaal om in te zetten bij sportdagen, sportintroductiedagen, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Van Zumba tot samen een flashmob instuderen of salsa en cheerleading het kan allemaal.

De clinics worden gegeven op locatie, het prachtige Beemster Arboretum, het strand of bij een sportvereniging in de buurt. Gedurende het hele jaar organiseren wij in- en outdoor dansclinics.

 

Informatie opvragen Dansclinics

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over dansclinics. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  So you think you can dance?

  Dansen is en was populair, zowel onder mannen als vrouwen, jongens en meisjes. Populaire programma’s op tv en TikTok maken dansen nog hipper dan het al was. Tijdens de dansclinic gaat u met uw afdeling, vrienden of school aan de slag met een of meerdere dansvormen. Tijdens de clinic brengen we iedereen in beweging, ook degenen die denken dat ze het niet kunnen of geen ritmegevoel hebben.

  De clinic is ideaal als bedrijfsuitje of sportdag voor volwassenen en kinderen. Maar ook tijdens een vrijgezellenfeest is het volgen van een clinic ontzettend leuk om te doen.

  Dansclinic Bus Sports

  Samen dansen is samenwerken

  Dans draait om samenwerken en als een team te bewegen. Daarom werkt u niet alleen aan uw dans-moves maar ook aan teambuilding. Maar dans is ook fit worden, uw vrij voelen en plezier hebben. Het doel is dat deelnemers na de clinic wat mooie nieuwe dansbewegingen hebben geleerd en samen iets moois in elkaar hebben gezet waar ze met plezier op terug kunnen kijken.

  Omvang groepen en niveau

  Of het nu om een klein groepje van een paar personen gaat of een groep van meer dan 150 deelnemers, we kunnen een prachtige workshop organiseren. Ook kunt u kiezen tussen diverse dansvormen, waarvan u denkt dat die het beste aansluiten op uw bedrijf of organisatie.  

  Wanneer de groep groot genoeg is, kunnen er teams op niveau worden samengesteld, zodat voor iedereen de clinics uitdagend genoeg zijn.

  Dansen en eten

  De dansclinics kunnen onderdeel zijn van een sportdag, sportintroductiedagen, een bedrijfsuitje of gewoon als clinic op zichzelf. Ook kunnen we clinics op maat maken. Samen met u bespreken we wat de doelen van de dag zijn en de duur. Optioneel wordt de sportieve dag afgesloten met een gezellige BBQ of andere vorm van catering. Het verzorgen van catering maakt indien gewenst onderdeel uit van ons programma.

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over dansclinics. U ontvangt daarna een offerte op maat en maken we er op de dag zelf een sportieve en gezellige dag van.

  De deelnemers waren heel positief over de diverse workshops. Top voorbereiding, plenty oefenstof en direct bruikbaar in de praktijk. 

  Dorethy Bruggemann

  Bestuurder KVLO

  De clinics waren top!!!

  Joan heeft goed lesgegeven en de leerlingen vonden het ook heel leuk!

  Nogmaals bedankt voor de leuke clinics!

   

  Rick van der Poel

  Leerkracht De Lasenberg
  's Heeren Loo Onderwijs

  In onze introductieweek voor leerjaar 1 komen wij graag bij Bussport. Onze leerlingen zijn enthousiast over de verschillende spellen en activiteiten want die kun je niet zomaar overal doen. Iedereen doet graag mee en de leerlingen leren elkaar beter en op een andere manier kennen. Een aanrader!

  Eke Rode

  Purmerendse ScholenGroep