ARI

Zeskamp scholen en bedrijven

Zeskamp scholen & bedrijven

v.a € 12,50 per deelnemer (ex. btw, incl. materiaal)

5/5

Een zeskamp is de manier om op een leuke en sportieve wijze samen te werken in teamverband. U strijdt met uw teamgenoten tenslotte tegen andere teams, waarbij alles draait om samenwerking. Deze activiteit is daarom niet alleen leuk voor een school, sportvereniging, kinderfeestje maar ook zeer geschikt voor een bedrijfsuitje, introductiedag of teamuitje. Ook een zeskamp vrijgezellenfeest is ontzettend populair.

Informatie opvragen Zeskamp

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Zeskampen. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  Wat is een zeskamp?

  Een zeskamp is een competitief spel, waarbij meerdere teams het tegen elkaar opnemen in 6 verschillende spellen. In roulatie worden alle 6 de spellen gespeeld. ‘Zeskamp’ is een standaard benaming. In de praktijk en naar gewenst kan het ook een vierkamp of een achtkamp, tienkamp of meerkamp worden.

  Het evenement voeren wij op verschillende locaties uit. Bijvoorbeeld op het strand voor scholen en bedrijven. Maar we kunnen dit ook op locatie organiseren. Voor scholen kan het bijvoorbeeld op of om het schoolplein worden opgezet. Voor bedrijven of andere organisaties kijken we samen met u uit naar een geschikte plek.

  Zeskamp voor bedrijven

  Deze activiteit is een uitstekende manier voor het bevorderen van teambuilding onder collega’s. Door de diverse spelelementen wordt de kennis en kunde van elk teamlid benut. Een dergelijk activiteit maakt dat collega’s elkaar op een hele andere manier ervaren in een ontspannen setting.

  Voor scholen

  Een zeskamp is niet alleen geschikt voor volwassenen. Ook op scholen en verenigingen organiseren wij regelmatig zeskampen. Hierbij houden we rekening met de leeftijd van de kinderen en zorgen we ervoor dat de spellen goed aansluiten op hun motoriek en andere vaardigheden.

  Het spel kan ook voor teambuilding binnen een klas zorgen. Ervaart u pesten op school? Dan kan dit teamspel kinderen meer tot elkaar brengen.

  Zeskamp spellen

  Elke zeskamp kan uniek zijn. De activiteiten staan namelijk niet vast. Samen met u als verantwoordelijke, bekijken we welke onderdelen geschikt zijn voor uw doelgroep. Op die manier stellen we gevarieerde, leuke, leerzame zeskamp spelletjes op, die toegankelijk zijn voor iedereen. Zo kunnen alle deelnemers genieten van een heerlijke sportieve dag.

  Een aantal voorbeelden van activiteiten zijn:

  • Voetgolf
  • Legertruck trekken
  • Bubble voetbal
  • Archery tag
  • Stormbaan estafette
  • Wereldbal estafette
  • Volleybal
  • Skippyslang race

  Hoelang duurt een spel?

  Een zeskamp kan op verschillende manier worden georganiseerd. Zo kan het een ochtend of een middag beslaan. We kunnen ook een dag vullende activiteitenreeks organiseren. Waarbij het programma bestaat uit de spellen, een eindspel om het extra spannend te maken, een prijsuitreiking en natuurlijk een afsluitende borrel of een bbq. Voor kinderen kunnen we de dag afsluiten met heerlijk eten en limonade. Op voorhand maken wij een zeskamp draaiboek. Op die manier heeft u weet u hoe de dag verloopt en kunt u zelf ook volop meedoen aan de activiteiten en zorgeloos genieten.

  Omvang groepen

  Dit spel is geschikt voor groepen van verschillende omvang. Wilt u een zeskamp organiseren voor uw organisatie, vereniging, school of feestje? Neem dan contact met ons op om te bespreken wat wij kunnen doen voor uw groep.

  Budget

  Met zowel een groot als een klein budget kunnen we een leuke dag organiseren. De kosten voor een zeskamp worden bepaald door de omvang van de groepen, de activiteiten en de duur.
  Bespreek met ons wat uw wensen zijn en wij maken een offerte op maat.

  Informatie opvragen zeskampen

   Informatie opvragen

   Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over zeskampen.