ARI

Handbalclinic

Professionele Handbalclinic

v.a € 75,- per uur (ex. btw, incl. materiaal)

5/5

Geniet samen met collega’s of uw klas van een leuke handbalclinic. Tijdens een clinic leert u de basis van handbal of als u al ervaring heeft met handbal nieuwe technieken en trucs. Handbalclinics zijn ideaal als onderdeel van sportdagen of sportoriëntatiedagen, maar ook als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. De clinics worden het hele jaar door gegeven op locatie, het prachtige Beemster Arboretum, het strand of bij een sportvereniging in de buurt. De clinics worden gegeven door professionele trainers.

Informatie opvragen handbalclinics

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over handbalclinics.

  Een eeuwenoude sport die nog altijd in de mode is

  Handbal bestaat vermoedelijk al sinds de tijd van de Grieken en Romeinen. En nog steeds blijft het een van de populairste sporten in Nederland. Handbal is snel, leuk en creatief. Toch hebben velen nog nooit actief gehandbald en de sport zelf ervaren. Een handbalclinic kan daar verandering in brengen.

  Handbalclinics Bus Sports

  Teambuilding

  Handbal is echt een teamsport en daarom zeer geschikt om samen met collega’s en klasgenoten te doen. Tijdens de clinic wordt er aandacht besteed aan samenwerking, aan het oog hebben voor elkaars kwaliteiten, maar bovenal aan het samen plezier hebben.

  Handbalclinics zijn ideaal voor bedrijfsuitjes, sportdagen of sportoriëntatiedagen en vrijgezellenfeestjes.

  Omvang groepen

  De clinics worden georganiseerd voor zowel kleine groepjes bestaande uit een paar personen of grote groepen van meer dan 150 deelnemers. Voor aanvang van de clinic bespreken we uitvoerig met u als contactpersoon wat de doelen van de dag zijn, zodat we de clinics daar goed op laten aansluiten.

  Dagvullend programma met catering

  Een hele dag heerlijk bewegen? Dat kan tijdens onze sportieve handbalclinics. Handbalclinics kunnen onderdeel zijn van een sportdag, sportintroductiedagen, een bedrijfsuitje of gewoon als clinic op zichzelf. Optioneel wordt de sportieve dag afgesloten met een gezellige BBQ of andere vorm van catering. Het verzorgen van catering maakt indien gewenst onderdeel uit van ons programma.

  Informatie opvragen handbalclinics

   Informatie opvragen

   Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over handbalclinics.