ARI

Teamdag op het werk

Teamdag op het werk

v.a € 25,00 per persoon (ex. btw, incl. materiaal)

5/5

Bij Bus Sports organiseren wij de meest vermakelijke teamdagen voor bedrijven, zowel op uw locatie als op een locatie naar keuze. Een teamdag kan bestaan uit sportieve spellen, een vitaliteitsdag, sportclinics, een zeskamp of een leuke sportdag. Ons hoofddoel is plezier maken, samenwerken en teambuilding bevorderen. Wij zorgen ervoor dat het programma voor iedereen toegankelijk is en kunnen het evenement volledig voor u regelen, zodat u als verantwoordelijke optimaal kunt genieten van de dag zelf.

Geschikt voor diverse groepsgroottes

Bus Sports organiseert teamdagen voor zowel multinationals als kleine BV’s en alles daartussenin. Ongeacht de grootte van de groep zorgen wij ervoor dat elk activiteit toegankelijk en plezierig is voor alle deelnemers. We nemen de tijd zodat mensen elkaar beter leren kennen en besteden aandacht aan het versterken van de teambanden. Onze flexibele teamdagen zijn geschikt voor diverse locaties, binnen of buiten, waarbij we activiteiten bedenken waarmee medewerkers samen plezier kunnen hebben en hun hoofd even kunnen leegmaken.

In- en outdoor teamdagen

Onze teamdagen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Van zeskampen tot sportclinics en vitaliteitsprogramma’s, alles is mogelijk. We bespreken uw wensen en houden rekening met eventuele beperkingen van deelnemers, zodat we een dag organiseren die voor alle medewerkers toegankelijk en plezierig is.

Op maat gemaakte teamdagen

Bij Bus Sports begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte teamdagen aan, aangepast aan de leeftijd en het niveau van de deelnemers. Dit varieert van teambuildingsspellen tot professionele clinics. We streven naar een gevarieerd aanbod dat plezier en teambuilding bevordert.

Ervaren instructeurs

Onze teamdagen worden begeleid door ervaren instructeurs die niet alleen bedreven zijn in het leiden van sportieve activiteiten, maar ook oog hebben voor de individuele behoeften van alle deelnemers. Ze zorgen voor een veilige, leuke en inclusieve omgeving.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u van plan binnenkort een teamdag voor uw organisatie te organiseren? Bus Sports is de partner die u zoekt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, en wij zorgen ervoor dat uw sportdag een onvergetelijke ervaring wordt. Of het nu gaat om het versterken van de teamgeest, het bevorderen van samenwerking of gewoon een dag vol plezier, Bus Sports staat voor u klaar. Laat de sportieve avonturen beginnen!

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over teamdagen op het werk. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  We hebben recent een personeelsevent georganiseerd samen met Bus Sports. Dennis is erg enthousiast en heeft het grootste deel van de organisatie op zich genomen. De activiteiten waren super, divers en uitdagend op verschillende vlakken. We hadden 1,5 uur gepland voor de activiteit maar hadden ons best nog langer kunnen vermaken! We hebben onwijs gelachen en iedereen werd erg fanatiek. Na afloop een drankje en een geheel verzorgde BBQ maakte de dag af.

  Sophie van Mer

  Sonic Equipment

  De workshops worden gegeven door enthousiaste en gedreven coaches! Met passie en kennis worden de workshops aangeboden, waar ruimte is voor theorie, praktijk en vragen.

  Het gevoel dat je langer door had willen gaan en een tas vol tips ga je de workshop uit. Een echte aanrader.

  Mandy Sandoval

  Recruiter - Personeel en Organisatie Gemeente Purmerend

  We hebben een onwijs leuk teamuitje gehad! Het weer viel even tegen, maar door een mooie tent konden we even goed van start gaan met Mevrouw onkruid, en toen de activiteiten startte was het droog en zonnig!!
  Erg leuke activiteiten, skilopen, kruipen op een grote bal, katapult bouwen etc. Erg leuke enthousiaste coaches! We sloten af met een borrel en BBQ, ook erg goed! Dus alles bij elkaar was het een super dag!!!

   
   

  Natalie Konijn

  PwC