ARI

Teamdag op het werk

Teamdag op het werk

v.a € 25,00 per persoon (ex. btw, incl. materiaal)

5/5

Bij Bus Sports organiseren wij de meest vermakelijke teamdagen voor bedrijven, zowel op uw locatie als op een locatie naar keuze. Een teamdag kan bestaan uit sportieve spellen, een vitaliteitsdag, sportclinics, een zeskamp of een leuke sportdag. Ons hoofddoel is plezier maken, samenwerken en teambuilding bevorderen. Wij zorgen ervoor dat het programma voor iedereen toegankelijk is en kunnen het evenement volledig voor u regelen, zodat u als verantwoordelijke optimaal kunt genieten van de dag zelf.

Informatie opvragen teamdag op het werk

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over teamdagen op het werk. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  Geschikt voor diverse groepsgroottes

  Bus Sports organiseert teamdagen voor zowel multinationals als kleine BV’s en alles daartussenin. Ongeacht de grootte van de groep zorgen wij ervoor dat elk activiteit toegankelijk en plezierig is voor alle deelnemers. We nemen de tijd zodat mensen elkaar beter leren kennen en besteden aandacht aan het versterken van de teambanden. Onze flexibele teamdagen zijn geschikt voor diverse locaties, binnen of buiten, waarbij we activiteiten bedenken waarmee medewerkers samen plezier kunnen hebben en hun hoofd even kunnen leegmaken.

  In- en outdoor teamdagen

  Onze teamdagen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Van zeskampen tot sportclinics en vitaliteitsprogramma’s, alles is mogelijk. We bespreken uw wensen en houden rekening met eventuele beperkingen van deelnemers, zodat we een dag organiseren die voor alle medewerkers toegankelijk en plezierig is.

  Op maat gemaakte teamdagen

  Bij Bus Sports begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte teamdagen aan, aangepast aan de leeftijd en het niveau van de deelnemers. Dit varieert van teambuildingsspellen tot professionele clinics. We streven naar een gevarieerd aanbod dat plezier en teambuilding bevordert.

  Ervaren instructeurs

  Onze teamdagen worden begeleid door ervaren instructeurs die niet alleen bedreven zijn in het leiden van sportieve activiteiten, maar ook oog hebben voor de individuele behoeften van alle deelnemers. Ze zorgen voor een veilige, leuke en inclusieve omgeving.

  Ontdek de mogelijkheden

  Bent u van plan binnenkort een teamdag voor uw organisatie te organiseren? Bus Sports is de partner die u zoekt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, en wij zorgen ervoor dat uw sportdag een onvergetelijke ervaring wordt. Of het nu gaat om het versterken van de teamgeest, het bevorderen van samenwerking of gewoon een dag vol plezier, Bus Sports staat voor u klaar. Laat de sportieve avonturen beginnen!

  Informatie opvragen Sportdag op het werk