ARI

Kickboksclinic

Professionele Kickboksclinic

v.a € 75,- per uur (ex. btw, incl. materiaal)

5/5

Ga samen met uw team, klas of vrienden een kickboksclinic volgen. Kickboksclinics zijn uitdagend, leuk en leerzaam! U leert tijdens de clinics niet alleen alles over de sport, de techniek erachter, maar ook over persoonlijk leiderschap en onderling respect. De clinics worden het hele jaar door gegeven en zijn zowel in- als outdoor. Clinics vinden plaats op locatie, het prachtige Beemster Arboretum, het strand of bij een sportvereniging in de buurt en worden gegeven door professionele trainers.

Informatie opvragen kickboksclinics

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over kickboksclinics. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  Populaire sport

  Kickboksen is ontstaan in Japan en de Verenigde Staten. Het combineert de sporten boksen, karate en taekwondo. Hoewel u tegen elkaar strijdt, leert u ook uw eigen grenzen en die van een ander kennen.

  Kickboksingclinics Bus Sports

  Doelen

  Tijdens de kickboksclinic leert u over samenwerken, grenzen aangeven, verantwoordelijkheid en teamgevoel, persoonlijk leiderschap, doorzettingsmentaliteit en onderling respect.

  Kickboksclinics zijn ideaal voor bedrijfsuitjes, sportdagen of sportoriëntatiedagen en vrijgezellenfeestjes.

  Omvang groepen

  De clinics worden georganiseerd voor zowel kleine groepjes bestaande uit een paar personen of grote groepen van meer dan 100 deelnemers. Voor aanvang van de clinic bespreken we uitvoerig met u als contactpersoon wat de doelen van de dag zijn, zodat we de clinics daar goed op laten aansluiten.

  Dagvullend programma met catering

  Een hele dag heerlijk bewegen, samenwerken en interactief bezig zijn? Dat kan tijdens onze kickboksclinics. Kickboksclinics kunnen onderdeel zijn van een sportdag, sportintroductiedagen, een bedrijfsuitje of gewoon als clinic op zichzelf. Optioneel wordt de sportieve dag afgesloten met een gezellige BBQ of andere vorm van catering. Het verzorgen van catering maakt indien gewenst onderdeel uit van ons programma.

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over kickboksclinics. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  De deelnemers waren heel positief over de diverse workshops. Top voorbereiding, plenty oefenstof en direct bruikbaar in de praktijk. 

  Dorethy Bruggemann

  Bestuurder KVLO

  De clinics waren top!!!

  Joan heeft goed lesgegeven en de leerlingen vonden het ook heel leuk!

  Nogmaals bedankt voor de leuke clinics!

   

  Rick van der Poel

  Leerkracht De Lasenberg
  's Heeren Loo Onderwijs

  In onze introductieweek voor leerjaar 1 komen wij graag bij Bussport. Onze leerlingen zijn enthousiast over de verschillende spellen en activiteiten want die kun je niet zomaar overal doen. Iedereen doet graag mee en de leerlingen leren elkaar beter en op een andere manier kennen. Een aanrader!

  Eke Rode

  Purmerendse ScholenGroep