ARI

Yogaclinic

Professionele Yogaclinic

v.a € 75,- per uur (ex. btw, incl. materiaal)

5/5

In een tijd waarin iedereen altijd en overal ‘aan’ moet staan, is er behoefte aan rust. Niet alleen voor volwassenen, ook kinderen hebben baat bij yoga. Want yoga is niet alleen een fysieke work-out die u fit en gezond houdt. Bij yoga draait het ook om rust vinden en om het hoofd leegmaken. Een yogaclinic is daarom ontzettend leuk om samen met collega’s, vrienden, maar ook leerlingen te doen.

De clinics worden gegeven op locatie, het prachtige Beemster Arboretum, het strand of bij een sportvereniging in de buurt. Gedurende het hele jaar organiseren wij clinics zowel in- als outdoor.

Informatie opvragen Yogaclinics

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over yogaclinics. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  De opkomst van yoga

  We zien steeds vaker dat yoga een plek krijgt op de werkvloer als onderdeel van een vitaliteitsprogramma. Nu mensen steeds meer en vaker stress ervaren, kan yoga bijdragen om weer tot rust te komen  en weer een heldere geest te krijgen. Ook helpt het bij rug en nekklachten. Yoga wordt niet alleen door volwassenen gedaan, maar ook steeds meer kinderen doen aan yoga.

  Yogaclinics Bus Sports

  Samen de rust vinden

  Een yogaclinic zorgt ervoor dat jullie samen in beweging komen, maar tegelijkertijd ook heerlijk ontspannen. Het is ook een ideale manier om yoga bij collega’s en leerlingen te introduceren en enthousiast te maken.

  De clinic is ideaal als bedrijfsuitje of sportdag voor volwassenen en kinderen. Maar ook tijdens een vrijgezellenfeest is het volgen van een clinic ontzettend leuk. Na afloop van de clinic heeft u wat goede technieken rondom yoga geleerd en heeft u tips gekregen hoe u ook thuis op verantwoorde wijze aan yoga kunt doen.

  Omvang groepen en niveau

  Of het nu om een klein groepje van een paar personen gaat of een groep van meer dan 150 deelnemers, we kunnen een prachtige workshop organiseren. Ook kunt u kiezen tussen diverse vormen van yoga, waarvan u denkt dat die het beste aansluiten op uw bedrijf of organisatie.  

  Ontspannen en eten

  De yogaclinic kan onderdeel zijn van een dagvullend programma, waarbij jullie samen aan de slag gaan. Dat kan een yogaclinic op zichzelf zijn of een onderdeel van een bredere sportdag, een sportintroductie/oriëntatie dag of een uitje.

  Optioneel wordt de dag afgesloten met een heerlijke gezonde catering. Het verzorgen van catering maakt indien gewenst onderdeel uit van ons programma.

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over yogaclinics. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  De deelnemers waren heel positief over de diverse workshops. Top voorbereiding, plenty oefenstof en direct bruikbaar in de praktijk. 

  Dorethy Bruggemann

  Bestuurder KVLO

  De clinics waren top!!!

  Joan heeft goed lesgegeven en de leerlingen vonden het ook heel leuk!

  Nogmaals bedankt voor de leuke clinics!

   

  Rick van der Poel

  Leerkracht De Lasenberg
  's Heeren Loo Onderwijs

  In onze introductieweek voor leerjaar 1 komen wij graag bij Bussport. Onze leerlingen zijn enthousiast over de verschillende spellen en activiteiten want die kun je niet zomaar overal doen. Iedereen doet graag mee en de leerlingen leren elkaar beter en op een andere manier kennen. Een aanrader!

  Eke Rode

  Purmerendse ScholenGroep