ARI

Bootcamp

Bootcamp is een intensieve full body workout waarbij we veel verschillende trainingsmethoden combineren. De bootcamp trainingen bestaan o.a. uit hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale workout om uw sterk, strak, slank en energiek te laten voelen in de uitdagende omgeving van strand, bos, park, sportveld of duinen. Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd, geslacht of fysieke gesteldheid.

De workout is overgewaaid uit Amerika maar inmiddels heel populair in Nederland. Wist u dat een bootcamp ook heel geschikt is als onderdeel van een bedrijfsuitje, sportdag, teamuitje en kinderfeestje? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Bootcamp oefeningen

De bootcamp workout bestaat uit een vast programma met verschillende oefeningen en spelvormen waarbij er telkens op een andere spiergroep wordt gefocust. Oefeningen bestaan uit hardlopen, lichte krachttrainingen en push-ups, squads en fitness oefeningen. De oefeningen vinden buiten plaats. In verband met corona kunt u dus samen veilig sporten. Daarnaast is actief bewegen in de buitenlucht heel gezond.

De voordelen zijn:

  • Bewegen in de buitenlucht
  • In groepsverband maar op eigen niveau trainen
  • Soepel blijven
  • Op gewicht blijven
  • Afwisselende trainingen
  • Uw grenzen geleidelijk verleggen
  • Sporten onder leiding van een ervaren bootcamp trainer

Bootcamp training

Op dit moment bieden we 3 lessen aan in Purmerend. Purmerend is gemakkelijk te bereiken voor mensen uit De Rijp, Zaandam en andere omliggende gebieden.

  • Dinsdag; 19:00-20:00 uur (Rugby Club Waterland te Purmerend)
  • Donderdag 18:00-19:00 (Life Goals Bootcamp voor jongeren die een duwtje in de rug nodig hebben)
  • Donderdag 19:00-20:00 uur (Rugby Club Waterland te Purmerend)

Bootcamp in de buurt of op locatie? Dat kan ook! Wilt u tot ‘het uiterste’ gaan met collega’s, vrienden of leerlingen? Boek dan vandaag nog! Samen stellen we dan de geschikte bootcamp spellen op om de workout nauw aan te laten sluiten op jullie behoeften.

Ieder training wordt gegeven door een ervaren trainer.

Bootcamp voor beginners

Deze workout is zeer geschikt voor beginners. Onze trainingen worden geleid door ervaren bootcamp instructeurs die oog hebben voor wat u kunt en niet kunt. We begeleiden u bij alle oefeningen en u zal zien dat u snel sprongen maakt in uw conditie.

Wist u overigens dat u mee kunt doen ongeacht uw leeftijd of fysieke gesteldheid? Kom een dagje meedoen en ervaar het zelf.

Bootcamp jeugd

Deze full body workout is ook ontzettend populair onder de jeugd. Een fijne manier om de energie kwijt te raken. Daarnaast zorgt het er ook dat kinderen beter in vel komen te zitten en zelfverzekerder worden. Iedere donderdag van 18:00-19:00 organiseren we de Life Goals, speciaal voor jongeren die een duwtje in de rug nodig hebben.

Maar ook voor andere kinderen kunnen we stoere bootcamp games op maat maken. Vanzelfsprekend zijn de oefeningen aangepast op de kinderen. Een bootcamp kan ook heel leuk zijn voor een kinderfeestje.

Online bootcamps

Wij bieden ook online trainingen aan. Deze zijn onderdeel van het vitaliteitsprogramma voor bedrijven. U kunt hier niet individueel op intekenenen.

Sport clinics bedrijven, gemeenten en non-profit

Onze programma’s bieden een concrete invulling van het sportbeleid van bedrijven, gemeente en/of non-profit organisaties. Maar we kunnen ook een losse sport clinic voor uw organisatie organiseren. Dit kan bijvoorbeeld onderdeel zijn van een teambuilding uitje of om medewerkers gewoon op een heerlijke manier in beweging te laten komen.

Graag maken wij met u een afspraak om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Bus Sports bootcamps

Enthousiast geworden? Maar wilt u nog wat meer informatie over een bootcamp voor een team- of bedrijfsuitje of kinderfeest of over de trainingen? Of heeft een andere vraag? Neem dan contact met ons op.