ARI

Freerunning clinic

Professionele Freerunning clinic

v.a € 75,- per uur (ex. btw, incl. materiaal)

5/5

Geniet van een freerunning clinic. Tijdens een clinic freerunning leert u alles over freerunning en hoe u uw creativiteit daar in kunt gebruiken. Daarnaast is de dag ook bedoeld om samen lol en plezier te maken. Freerunning is geschikt voor alle leeftijden. Ook maakt het niet uit of u een goede of mindere conditie heeft. De clinics worden het hele jaar door gegeven op locatie, het prachtige Beemster Arboretum, het strand of bij een sportvereniging in de buurt, waarbij een gaaf parcours onderdeel uitmaakt van de clinic. Freerunning clinics zijn geschikt voor bedrijfsuitjes en als onderdeel van een sportdag, sportintroductiedag of vrijgezellenfeest.

Informatie opvragen freerunning clinics

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over freerunning clinics. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  Geen obstakels maar hulpmiddelen

  Freerunning is ontstaan in de jaren 80 in Parijs. Bij freerunning loopt u een parcours, waarbij objecten (muren, ramen, hellingen) benut worden om zo sierlijk mogelijk te bewegen. Objecten in het parcours zijn geen obstakel, maar hulpmiddelen. Belangrijk is om de continuïteit in stand te houden en om zo een flow in de bewegingen te krijgen. Freerunning bevat elementen van capoeira, gymnastiek en acrobatiek. Doel is om een gevoel van vrijheid, controle over lichaam en energie te krijgen.

  Freerunning clinic Bus Sports

  Teambuilding

  Het wedstrijdelement staat bij freerunning niet voorop. In plaats daarvan gaat het om samenwerken, elkaar aanmoedigen en van elkaar leren. Freerunning is daarbij een mooi synoniem om zaken niet als obstakels maar als hulpmiddelen in te zetten en om zo een gevoel van vrijheid te beleven. Een freerunning clinic is daarom ideaal om in te zetten voor teambuilding, het opbouwen van zelfverzekerdheid en coaching. Maar ook om gewoon heerlijk ongeacht uw fysieke toestand  te bewegen en samen lol te hebben.

  Freerunning clinics zijn ideaal voor bedrijfsuitjes, sportdagen of sportoriëntatiedagen en vrijgezellenfeestjes.

  Omvang groepen en niveau

  De clinics worden georganiseerd voor zowel kleine groepjes bestaande uit een paar personen of grote groepen van meer dan 150 deelnemers. Voor aanvang van de clinic bespreken we uitvoerig met u als contactpersoon wat de doelen van de dag zijn, zodat we de clinics daar goed op laten aansluiten.

  Dagvullend programma met catering

  Freerunning clinics kunnen onderdeel zijn van een sportdag, sportintroductiedagen, een bedrijfsuitje of gewoon als clinic op zichzelf. Optioneel wordt de sportieve dag afgesloten met een gezellige BBQ of andere vorm van catering. Het verzorgen van catering maakt indien gewenst onderdeel uit van ons programma.

  Informatie opvragen freerunning clinics

   Informatie opvragen

   Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over freerunning clinics. U ontvangt daarna een offerte op maat.