ARI

De deelnemers waren heel positief over de diverse workshops. Top voorbereiding, plenty oefenstof en direct bruikbaar in de praktijk. 

Dorethy Bruggemann

Bestuurder KVLO

We zijn enorm blij met de invulling van Bus Sports m.b.t de vervanging van de gymdocent.

Wij hebben leuke en gevarieerde lessen voor de kinderen aangeboden gekregen. Denk aan racketsporten, dans, handbal en rugby.

De communicatie was heel prettig en er werd flexibel meegedacht.
Ik zou het ook zeker aan anderen aanbevelen!

Stephanie van Duyse

Waarnemend directeur basisschool De Vlashof

De clinics waren top!!!

Joan heeft goed lesgegeven en de leerlingen vonden het ook heel leuk!

Nogmaals bedankt voor de leuke clinics!

 

Rick van der Poel

Leerkracht De Lasenberg
's Heeren Loo Onderwijs

De zeskamp georganiseerd door Busssports voor de leerlingen van OSG Hoorn was een groot succes. De dag was uitstekend verzorgd, en zowel leerlingen als docenten waren enthousiast. Ondanks het warme weer werd professioneel omgegaan met de concentratieproblemen van sommige leerlingen door het speelschema aan te passen. Dennis Bus bewees opnieuw zijn talent om prachtige activiteiten te organiseren in het kader van de krachtige klas. Een dag vol plezier en teamwork!

Steffen van der Pol

Makelaar Sport & Bewegen Atlas College Hoorn

Dennis Bus van Bussport is al jaren een betrouwbare partner om gastlessen en activiteiten te organiseren voor scholen.

Rugby lessen voor eindexamenklassen worden erg enthousiast ontvangen.

Voor leerjaren 1, 2, 3 vult hij vaak groepsactiviteiten in die erg leuk voor de leerlingen zijn en een aanvulling zijn op het reguliere onderwijs.

Enthousiasme en gedrevenheid zijn keywords in zijn begeleiding.

K.J.M. Derks

SG Nelson Mandela

We hebben recent een personeelsevent georganiseerd samen met Bus Sports. Dennis is erg enthousiast en heeft het grootste deel van de organisatie op zich genomen. De activiteiten waren super, divers en uitdagend op verschillende vlakken. We hadden 1,5 uur gepland voor de activiteit maar hadden ons best nog langer kunnen vermaken! We hebben onwijs gelachen en iedereen werd erg fanatiek. Na afloop een drankje en een geheel verzorgde BBQ maakte de dag af.

Sophie van Mer

Sonic Equipment

De workshops worden gegeven door enthousiaste en gedreven coaches! Met passie en kennis worden de workshops aangeboden, waar ruimte is voor theorie, praktijk en vragen.

Het gevoel dat je langer door had willen gaan en een tas vol tips ga je de workshop uit. Een echte aanrader.

Mandy Sandoval

Recruiter - Personeel en Organisatie Gemeente Purmerend

Onze examenleerlingen hebben vier geweldige rugby clincs gevolgd van Bus Sports. Dennis gebruikt een opbouwende lessenreeks waarbij rekening wordt gehouden met groepsdynamiek en motorische vaardigheid. Maandag 8:30 uur een activerende vorm en bij een competitieve groep meer speeltijd.

Zijn enthousiasme, passie en ervaring maken het echt een toevoeging op het reguliere aanbod. Top!

Jaques Tuip

Antoni Gaudí

De workshops (tijdens de Koningsspelen) waren erg leuk! Vooral van de Rugby workshop hebben de kinderen erg genoten. Mooi om te zien hoe alle kinderen aan zijn lippen hingen en hoe alle kinderen of ze nou in groep 5 of 8 zaten aan bod kwamen. 

 

Kortom erg geslaagd!

Marije Diepeveen

Goede Herderschool in Ermelo

Ik ben zeer onder de indruk van Bussports' inzet tijdens onze activiteitenweek op de OSG in Hoorn. Het was geweldig om te zien hoe snel ze last-minute enkele sportieve activiteiten voor ons hebben georganiseerd. Hun professionaliteit en flexibiliteit zijn echt opvallend. Bovendien waren de activiteiten zelf fantastisch en goed begeleid. Onze studenten waren erg enthousiast en hebben genoten van de uitdagende en leuke activiteiten. Ik kan Bussports ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele partner voor sportieve activiteiten. Dank je wel, Bussports, voor jullie bijdragen aan de (sportieve) activiteitenweek voor onze studenten!

Steffen van der Pol

OSG Hoorn

We hebben een onwijs leuk teamuitje gehad! Het weer viel even tegen, maar door een mooie tent konden we even goed van start gaan met Mevrouw onkruid, en toen de activiteiten startte was het droog en zonnig!!
Erg leuke activiteiten, skilopen, kruipen op een grote bal, katapult bouwen etc. Erg leuke enthousiaste coaches! We sloten af met een borrel en BBQ, ook erg goed! Dus alles bij elkaar was het een super dag!!!

 
 

Natalie Konijn

PwC

Geweldige clinics om onze leerlingen in 3 lessen kennis te laten maken met de sport rugby.

De leerstof sloot goed aan bij de doelgroep en mede door het enthousiasme van Dennis lag de energie erg hoog tijdens deze clinincs.

D. Nansink

Docent LO - Vonk Amsterdam

Onlangs hebben wij met onze bsm groep een rugby clinic gevolgd bij Bus Sports. Ondanks dat het weer niet mee zat of juist wel hebben we genoten van de clinic. Veel variatie in de oefenstof, leerlingen die contant bezig waren en de beginselen van het rugby leerden. Het enthousiasme van Dennis sloeg over op de groep. Echt een aanrader voor je sportklas, Lo 2 groep of bsm. 

Wilko Hanzen

Lo/Bsm docent Csg Prins Maurits

De studenten Sport en Bewegen van het Horizon College hebben tijdens hun introductieweek een geweldige clinic rugby gehad! Dennis geeft zijn clinics met veel enthousiasme, intensiteit en mooie opbouw.

Een prachtig voorbeeld voor de studenten hoe je met veel energie en inhoud les kan geven in de sport!

Ingrid Schuurman

Docent Horizon Sport en Bewegen

De zeskamp, die door Dennis Bus werd georganiseerd op de locatie van Rugbyclub Delft, viel goed in de smaak bij de collega’s. Met Dennis zijn enthousiasme en de uitdagende activiteiten zoals een katapult bouwen, wereldbal, jenga, trefbalboogschieten en meer, hebben wij met ons team leuke teambuildingsactiviteiten gedaan! Na de inspanningen werden wij goed verzorgd met een heerlijke BBQ en verkoelende drankjes! Al met al een zeer geslaagde dag! Dennis, bedankt!

Martin Huisman

Iv-Infra b.v.

In onze introductieweek voor leerjaar 1 komen wij graag bij Bussport. Onze leerlingen zijn enthousiast over de verschillende spellen en activiteiten want die kun je niet zomaar overal doen. Iedereen doet graag mee en de leerlingen leren elkaar beter en op een andere manier kennen. Een aanrader!

Eke Rode

Purmerendse ScholenGroep

Vier erg leuke clinics gehad, waarbij het tempo hoog lag en de oefenvormen uitdagend waren. Dennis is positief en houdt de vaart er goed in, waardoor de leerlingen niet afhaken. Aan het eind van de eerste clinic durven alle leerlingen elkaar al te tackelen. Leuke en goede kennismaking met rugby! Aanrader!            

Maurice Jantjes

Docent L.O. op het Zuiderzee College