ARI

Bedrijfsuitjes Sport clinics

Door sport clinics onderdeel te zijn van uw bedrijfsuitje, biedt u uw collega´s niet alleen een leuke dag vol beweging en interactie, maar geeft u ze ook een kans om in contact te komen met een voor hen mogelijk onbekende sport. Laat hen talenten ontdekken waarvan ze zelf niet wisten dat zij ze hadden, werk aan teambuilding en heb vooral een hele leuke dag met elkaar. Bus Sports organiseert gedurende het jaar in- en outdoor sport clinics in heel Nederland.

Informatie opvragen voor bedrijfsuitjes Sport clinics

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over bedrijfsuitjes sport clinics. U ontvangt vervolgens een offerte op maat.

  Professionele sport clinics

  Met een uitgebreid netwerk aan ervaren trainers, entertainers en topsporters worden de clinics op professionele wijze georganiseerd en vorm gegeven. Bus Sports biedt kwaliteit, professionaliteit en plezier. Uiteraard kunnen wij ook meerdere sport clinics tegelijkertijd verzorgen, zodat er voor iedereen wat te kiezen is.

  Bedrijfsuitjes sport clinics

  Type activiteiten

  Samen met u stellen we een leuk en uitdagend programma samen, waarbij we kijken wat de behoeftes binnen de organisatie zijn en hebben we oog voor eventuele beperkingen van individuele medewerkers. Het is de bedoeling dat het een inclusieve dag wordt, waar iedereen aan deel kan nemen.

  Een aantal voorbeelden van onze clinics zijn:

  Locaties

  De sport clinics worden gegeven in het prachtige Beemster Arboretum, op het strand, bij de lokale sportvereniging bij u in de buurt of op locatie. Sport clinics in de vorm van bedrijfsuitjes worden het hele jaar door georganiseerd en zijn een uitstekende manier om samen in beweging te komen.

  Catering op locatie

  Eten brengt mensen samen. Daarom kan dat niet ontbreken tijdens een bedrijfsuitje. Als onderdeel van het programma kan Bus Sports de catering verzorgen. Zo zijn deelnemers die dag niet alleen heerlijk in beweging, maar gaan ze ook nog met een goed gevulde maag naar huis.

  Informatie opvragen voor bedrijfsuitjes Sport clinics

   Informatie opvragen

   Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over bedrijfsuitjes sport clinics. U ontvangt vervolgens een offerte op maat.