ARI

Coronaproof evenementen

Bij Bus Sports organiseren wij alleen maar coronaproof evenementen. Wij houden nauwkeurig de rivm richtlijnen voor evenementen in de gaten, om er ook voor te zorgen dat wanneer maatregelen veranderen, wij ons altijd aan alle regels houden. U kunt ervan uitgaan dat we de activiteiten zo opstellen dat iedereen zorgeloos van de dag kan genieten. Vrijwel al onze activiteiten vinden plaats in de openlucht, waardoor de kans op besmetting minimaal is. Daarnaast hanteren we de 1,5 meter afstand en bieden we tegenwoordig ook workshops en online bootcamps en full body workouts aan. Op die manier kunnen u en uw collega’s werken aan de vitaliteit op de werkvloer ondanks de coronamaatregelen.

Coronaproof evenementen

Sporten in de buitenlucht

Sporten in de buitenlucht is weer toegestaan. En gelukkig vinden de meeste van onze evenementen en activiteiten in de buitenlucht plaats. Kans op besmetting is daardoor ook een stuk minder, maar desalniettemin zijn wij voorzichtig. We voorkomen bijvoorbeeld dat instructeurs zonder mondkapje te dicht in de buurt komen van de deelnemers.

Ook kunnen langzaamaan weer grotere evenementen plaatsvinden. De diverse partijen die betrokken zijn bij de organisatie moeten dan wel voldoen aan de protocollen die onderdeel zijn van hun specifieke branche. Een voorbeeld: deelnemers moeten zich houden aan specifieke eisen, maar ook instructeurs die werken met materialen moeten ervoor zorgen dat alles goed ontsmet is en zij de instructies veilig op afstand kunnen geven. Mocht er daarnaast nog catering of horeca aanwezig zijn, dan moeten ook zij zich weer aan hun eigen protocollen houden die tot die branche behoren. Kortom, door corona kan het organiseren van een evenement ingewikkelder zijn dan dat het was. Gelukkig heeft Bus Sports daar rekening mee gehouden en kunnen wij assisteren bij het opzetten van uw sportieve evenement.

Online activiteiten

Gelukkig kunnen steeds meer mensen terug naar kantoor komen. Maar het thuiswerken wordt algemeen nog aanbevolen en sommige bedrijven zijn zelfs helemaal daarop overgegaan. Toch blijft het belangrijk om met elkaar in contact te blijven.

Via online events en activiteiten, werkt u niet alleen aan de vitaliteit van uw collega’s (mentaal en fysiek), maar zorgt u ook voor teambuilding.

Procollen

Veel branches hebben aparte protocollen die door het RIVM zijn goedgekeurd. Zo is er bijvoorbeeld een schoonmaakprotocol, maar ook een backstage protocol. Wilt u een coronaproof evenement, dan moet aan alle protocollen worden voldaan. Gelukkig kunnen wij u hierbij assisteren en daardoor ontzorgen. Samen met u en de andere stakeholders stellen we een duidelijk draaiboek op waarin ook de verschillende protollen worden opgenomen.

Coronaproof evenementen juist nù

Wanneer alle corona maatregelen in ogenschouw zijn genomen is het juist nu belangrijk om weer een evenement of een activiteit met uw team, vereniging of organisatie te organiseren. De lockdown heeft zijn impact gehad op het teamgevoel en de mentale gezondheid van medewerkers, scholieren en individuen. Nu de maatregelen versoepelen en er weer meer mogelijk is, is het belangrijk om dat gevoel van samenwerken op te bouwen.

Een evenement kan ervoor zorgen dat het enthousiasme onder collega’s of andere deelnemers wordt aangewakkerd. Het kan een mooie start zijn voor de periode na de zomer en om samen weer als team aan het werk te gaan. Wij begrijpen dat het organiseren van evenementen in coronatijd best spannend kan zijn, gelukkig kunnen wij u daarbij goed helpen.

Plan een evenement geruime tijd van te voren, want het ziet ernaar uit dat de evenementen branche weer volop in beweging komt en u wilt dan niet naast het net vissen met uw activiteit.
Samen met u organiseren we een veilig, coronaproof en bovenal leuk en gezellig evenement.