ARI

Full body workout

Bij de full body workout traint u, zoals de naam al doet vermoeden, uw hele lichaam. We besteden tijdens de oefening aandacht aan de armspieren, beenspieren en rugspieren. Met leuke full body workout oefeningen blijft u fit en gezond. Deze workout is ideaal voor drukke mensen, want een full body workout training hoeft soms maar 15 minuten te duren. Onze workouts worden alleen aangeboden via bedrijven.

Full body workout

Full body workout thuis met ‘Full Body Workout at Home’

Een full body workout kunt u heel goed thuis doen. U heeft namelijk niet veel ruimte nodig en u kunt daarom de workout prima in uw woonkamer doen. Het enige wat u nodig heeft is een yoga mat en een paar vierkante meters. Daarnaast kunt u eenvoudige gewichten aanschaffen om de oefeningen nog wat uitdagender te maken. Met ons ‘Full Body Workout at Home’ programma begeleiden wij u van minuut tot minuut tijdens uw workout. Via livestream video’s kunt u samen met anderen online uw lichaam optimaal trainen. De workouts worden gegeven door ervaren instructeurs die op een prettige manier u aanmoedigen om uw grenzen te verleggen.

Na afloop van de training heeft u een voldaan gevoel. Na een aantal sessies merkt u dat uw lichaam al een stuk fitter begint te worden.

Full Body Workout voor beginners

Met iets nieuws starten is niet altijd heel eenvoudig. Met name als u wat onzeker bent over uw conditie, kan dat u weerhouden om te starten met een full body workout. Laat u echter niet afschrikken. Ook deze workout is zeer geschikt voor beginners. We starten het programma rustig op en u doet de oefeningen op uw eigen tempo. Zo bouwt u het langzaam op. U kunt bijvoorbeeld beginnen met een korte training van 15 minuten en dit qua tijd langzaam uitbreiden. Of u kunt de intensiviteit van de oefeningen opvoeren. U zult zien dat u snel de beginnersfase ontgroeit.

Full Body Workout schema

Naargelang de doelen die u wilt bereiken, hebben we diverse type Full Body Workouts. Wilt u bijvoorbeeld afvallen of met name uw spieren trainen? Dan kan u op basis daarvan de workout kiezen die daarvoor het meest geschikt is. We hebben full body workouts thuis met gewichten en zonder gewichten.

Dit zijn de verschillende workouts die wij momenteel aanbieden:

15 minuten full body workout

In deze 15 minuten full body workout traint u in een aantal oefeningen al uw spieren. U kunt deze workout gebruiken om te starten of te gebruiken om uw lichaam snel en effectief te trainen.

30 minuten full body workout

In de 30 minuten full body workout gaat u lekker aan de bak. Door middel van gewichten kunt u, wanneer u dat wilt, de oefeningen nog wat zwaarder maken. Deze workout is ideaal wanneer u even een korte pauze wil hebben tijdens het (thuis) werken.

45 minuten full body workout

Tijdens de 45 minuten full body workout gaat u behoorlijk zweten. Na een korte warm-up gaan we aan de slag met diverse oefeningen die we per set een aantal minuten volhouden. Door het gebruik van uw eigen lichaamsgewicht in de trainingen of door het extra gebruik van gewichten, verlegt u uw grenzen en verbrandt u veel calorieën.

Full body workout oefeningen

In elke les komen diverse oefeningen waarin u een aparte spiergroep traint. Denk bijvoorbeeld aan de volgende oefeningen:

  • Burpees
  • Squats
  • Lunges
  • Step-Up
  • Dips
  • Staggered Push-Up
  • Planken
  • Pulse up

Van niet lekker in uw vel zitten naar lekker in uw fel zitten

Veel mensen zitten niet lekker in hun vel. Fysieke beweging kan bijdragen aan een algehele vitaliteit, zowel mentaal als fysiek. Het werk of de dagelijkse werkzaamheden even onderbreken met een korte workout, kan enorm bijdragen aan uw algemeen welzijn. Een full body workout kunt u ook samen met collega’s doen. Speciaal voor op de werkvloer hebben bij een aanbod rondom vitaliteit op de werkvloer. Kom samen met uw collega’s of anderen in beweging.

Aan de slag met Full Body Workout van Bus Sports

Bent u na het lezen helemaal enthousiast geworden en wilt u aan de slag gaan met een full body workout? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.