ARI

Vitaliteitsprogramma op maat

Vitaliteitsprogramma op maat voor uw bedrijf

Elk bedrijf is uniek en elke medewerker ook. Dat maakt dat niet elk vitaliteitsprogramma standaard aansluit op uw organisatie. Waar wij ons als Bus Sports in onderscheiden is dat wij een vitaliteitprogramma op maat hebben. Dit programma noemen wij ‘MOVE’. Bij het samen- en vaststellen van het programma nemen we eerst de organisatie onder de loep; wat is de verhouding man-vrouw, wat is de verdeling qua leeftijd en hoe actief zijn de medewerkers al in hun privéleven?

Met die data aangevuld met kwalitatieve interviews met leidinggevenden, HR-managers en andere medewerkers stellen we een mooi programma samen waarbij niemand buiten de boot valt.

Resultaat door tastbare doelen

In de topsport behalen sporters concrete resultaten door duidelijke doelen vast te stellen. Natuurlijk hoeven uw medewerkers geen topsporters te worden, maar door heldere doelen, kunnen we wel samen concreet aan de slag gaan en hebben we duidelijke mijlpalen om naartoe te werken. Door de doelen samen met ons als professionals op het gebied van vitaliteit te bepalen, wordt u niet alleen ontzorgt, maar streven we samen met u naar realistische resultaten. Zo krijgt u het vitaliteitsprogramma dat perfect op uw organisatie is afgestemd.

Resultaat door tastbare doelen - Bus Sports

Wijze lessen uit de topsport ingevoerd op de werkvloer

Wijze lessen uit de topsport ingevoerd op de werkvloer

Vitaliteit op de werkvloer is een ondergeschoven kindje, terwijl het eigenlijk de stille motor van een organisatie is. Wanneer de medewerkers niet lekker in hun fel zitten, dan lijdt op den duur de hele organisatie daaronder. Door onder andere burn-outs en andere negatieve gevolgen van stress, vallen medewerkers bijvoorbeeld langdurig uit. Dat is niet alleen nadelig voor de medewerker zelf, maar ook voor zijn of haar collega’s. Omgekeerd zijn fitte medewerkers, medewerkers die initiatief nemen, beter in staat zijn besluiten te nemen en het enthousiasme bij anderen stimuleren.

Gelukkig krijgt vitaliteit op de werkvloer daarom steeds meer aandacht, maar nog niet alle organisaties zijn volledig hierop ingericht. De medewerkers die er verantwoordelijk voor zijn hebben niet altijd de expertise in huis of genoeg tijd om er uitvoerig mee aan de slag te gaan.

Een efficiënte oplossing is een vitaliteitsprogramma op maat. Wij kijken met een frisse blik naar de vitaliteit van het bedrijf. Daarbij hebben veel van onze medewerkers ervaring in zowel het bedrijfsleven als de topsport en zijn zij in staat om op unieke wijze die twee werelden samen te brengen. Kennis en kunde uit de topsport worden in het vitaliteitsprogramma op maat meegenomen, zodat uw medewerkers niet alleen meer bewegen, maar ook andere skills leren rondom samenwerken, omgaan met stress en hoe je ambities omzet in resultaten.

Een vitaliteitsprogramma dat zichzelf terugverdient

Net als andere investeringen binnen uw bedrijf, is het vitaliteitsprogramma een programma dat geld oplevert en zichzelf dus makkelijk terugverdient. Een vitaliteitsprogramma op maat sluit naadloos aan op uw organisatie.

Bent u ook geïnteresseerd in een vitaliteitsprogramma op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.