ARI

Sport clinics

v.a € 75,- p.u.

5/5

v.a € 75,- p.u.

5/5

v.a € 75,- p.u.

5/5

v.a € 75,- p.u.

5/5

v.a € 75,- p.u.

5/5

v.a € 75,- p.u.

5/5

v.a € 75,- p.u.

5/5

v.a € 75,- p.u.

5/5

v.a € 75,- p.u.

5/5

v.a € 75,- p.u.

5/5

v.a € 75,- p.u.

5/5

v.a € 75,- p.u.

5/5

v.a € 75,- p.u.

5/5

Sport clinics

Bus Sports biedt sport clinics aan voor scholen, bso, bedrijven en andere organisaties. Met een uitgebreid netwerk aan ervaren trainers, entertainers en topsporters worden de clinics op professionele wijze georganiseerd en vorm gegeven.

Bus Sports biedt kwaliteit, professionaliteit en plezier. Wij kunnen verschillende sporten en uitjes aanbieden, daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in rugby, bootcamp, scrum intermezzo en sportdagen.

Uiteraard kunnen wij ook een compleet verzorgde sport clinic voor uw organisatie organiseren afgestemd op uw wensen. Voor meer informatie over onze clinics en uitjes neem contact met ons op.

Sport clinics

Soorten clinics

Wij bieden verschillende soorten clinics aan.

Voorbeelden zijn:

Beweegprogramma

Bent u op zoek naar een compleet beweegprogramma? Samen met u maken we een programma op maat. Deze kan bestaan uit een x aantal clinics, workshops per maand of een aantal clinics en workshops per jaar. We kunnen wekelijks een bewegingsprogramma vormgeven. Wij vinden het belangrijk dat eenieder wordt uitgedaagd tot het verleggen van zijn grenzen en het nastreven van een gezonde leefstijl. Beweegprogramma’s zijn geschikt voor bedrijven, scholen en verenigingen.

Workshops

Met een workshop bieden we dezelfde clinic 3 keer of meer keer achter elkaar aan. Het voordeel hiervan is dat deelnemers zich verdiepen in een bepaalde sport. Dit zorgt ervoor dat deelnemers de sport beter leren kennen en de overstap naar een vereniging veel gemakkelijker wordt.

Sport clinics basisschool en middelbaaronderwijs

Een echte aanrader zijn de rugby, bootcamp en kickboksen of freerunning.

We hebben voor veel basisscholen clinics mogen vormgeven. In onze workshops, clinics en programma´s staan zelfvertrouwen, plezier, beleving en samenwerken voorop! We kunnen de clinic aanbieden als kennismaking (eenmalig) in de gymles maar we kunnen ook de verdere verdieping maken van een bepaalde sport (3 of meer clinics).

Een andere mogelijkheid is dat we onderdeel zijn van een sportdag of introductiedag. De clinics vinden plaats bij een sportvereniging, in een park of op speelveld in de buurt. Maar wij kunnen de clinics ook aanbieden bij u op locatie. We gaan graag met u in gesprek om een leuk aanbod te organiseren.

Samen op weg naar een gezonde leefstijl
Overgewicht of inactiviteit komt in Nederland veel voor; bij circa 1 op de 5 kinderen. Het gevolg is vaak weinig zelfvertrouwen, niet kunnen/durven sporten, gepest worden en het ontstaan van lichamelijke klachten.

Bus Sports biedt 2 leefstijl interventies aan.

  • Goed in je vel
  • Tiener Fit

Sport clinics kinderopvang

Bewegen is belangrijk, dat geldt voor elke leeftijd en het begint al jong. Ook voor de kinderopvang organiseren wij diverse clinics. Wij kunnen een goede aanvulling zijn op een bestaand programma of invulling geven aan een nieuw programma afgestemd op het beleid van de kinderopvang.

Bus Sports kan uw partner zijn op het gebied van clinics, workshops of de vormgeving van een compleet bewegingsprogramma. Wij staan voor een kwalitatief sportief bewegingsaanbod.

Sportieve vakantieactiviteiten
Ook tijdens de vakantie organiseren wij veel activiteiten. Kom sporten, spelen, chillen, creatief bezig zijn en meer tijdens de schoolvakanties! Bus Sports kan uw partner zijn voor het organiseren van diverse, leuke, sportieve en creatieve activiteiten voor kinderen en jongeren. Deelname aan deze activiteiten is veelal gratis.

Sport clinics bedrijven, gemeenten en non-profit

Onze programma’s bieden een concrete invulling van het sportbeleid van bedrijven, gemeente en/of non-profit organisaties. Maar we kunnen ook een losse sport clinic voor uw organisatie organiseren. Dit kan bijvoorbeeld onderdeel zijn van een teambuilding uitje of om medewerkers gewoon op een heerlijke manier in beweging te laten komen.

Graag maken wij met u een afspraak om de verschillende mogelijkheden te bespreken.