ARI

Sportevenementen

Bus Sports is hèt evenementenbureau voor sportevenementen. Of het nou gaat om een evenement met duizenden bezoekers, zoals het Beach Rugby Festival op Ameland of om een sportdag, wij regelen het. Als u wilt kunnen we de organisatie van A-Z uit handen nemen, inclusief voorbereiding, activatie en reclame en de daadwerkelijke uitvoering op de dag zelf. Wilt u liever een deel zelf doen, dan kan dat ook en assisteren wij u waar nodig.

Bij Bus Sports werken ervaren sport instructeurs en trainers die graag hun sportieve passie overbrengen op anderen.

Sportevenementen Bus Sports

De evenement planning

Wanneer u een sportevenement organiseert is de planning essentieel. Daarbij begint u met het vormgeven van de doelstelling van het evenement. Wanneer u dat nog niet helemaal helder heeft, kunnen we u daar vanzelfsprekend bij helpen. Aan de hand van een goedwerkend draaiboek nemen we door wat er allemaal nodig is om de dag vorm te geven en welke partijen er eventueel extra moeten aansluiten; denk bijvoorbeeld aan EHBO en partijen die sanitaire voorzieningen voorzorgen.

Bij al deze zaken kunnen we overigens helpen door de inzet van ons uitgebreide netwerk. Op die manier voorkomen we dat u zich teveel bezig hoeft te houden met de bijzaken.

Budget sportieve evenementen

Of u nu een groot of klein budget heeft, we kunnen u ongetwijfeld helpen bij het opzetten van uw sportevenement. Waar nodig kijken we hoe we tot creatieve oplossingen kunnen komen om binnen het budget alsnog het gewenste resultaat te bereiken. Daarnaast kijken we samen met u of er eventuele sponsors aangetrokken moeten worden.

Vergunningen en reglementen

Een sport evenement organiseren neemt meer tijd in beslag dan u misschien op voorhand denkt. Vindt het op een specifieke evenementenlocatie plaats? Dan heeft u misschien extra vergunningen nodig. Wilt u op de dag zelf muziek afspelen? Dan moet u bijvoorbeeld ook rekening houden met extra regels en reglementen. Als u uw weg niet kent in deze nieuwe wereld van vergunningen, kan het u redelijk wat extra tijd kosten. Bij Bus Sports weten we wat er komt kijken bij de organisatie en aan welke vergunningen u moet denken. Ook hier ontzorgen wij u dus graag.

Draaiboek sportevenementen

Voor het daadwerkelijke evenement maken we een draaiboek. Zo kunt u zien wie wat doet en kunt u zelf zorgeloos genieten van de dag. De dag kan afgesloten worden met een leuke afsluiting, zoals een prijsuitreiking, of een feestje met hapje en drankje of een BBQ.

Bus Sports inhuren voor uw sportevenementen

Bus Sports organiseert graag samen met u uw sportevenement. Dit kan een groot of klein evenement zijn, denk aan een sport festival, introductiedag of zeskamp. Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Bekijk ons werk

Topscore Fit Challenge

TOPSCORE AMSTERDAM

Ledenwerving campagne

RUGBY CLUB WATERLAND

Scrum methodiek

ENECO

Beweegplein

KONINKLIJKE NEDERLANDSE GYMNASTIEK UNIEF