ARI

Skippyslang huren

Skippyslang

€ 60,-

per dag incl. btw.

5/5

Inbegrepen:

In de wereld van recreatieve activiteiten en teambuilding zijn er talloze opties om uit te kiezen. Voor diegenen die op zoek zijn naar een uniek en vermakelijk element om toe te voegen aan zeskampen, teambuilding evenementen of sportdagen, is de Skippy Slang een absolute aanrader. Wellicht bent u bekend met de traditionele skippybal, maar de Skippy Slang tilt het plezier naar een geheel nieuw niveau door ruimte te bieden aan maar liefst 4-5 personen tegelijkertijd. Het is een geweldige manier om samenwerking en teamgeest te bevorderen terwijl u zich al hoppend voortbeweegt.

Informatie opvragen Skippy Slang

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Skippy Slang huren. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  Teambuilding en Plezier

  Het concept van de Skippy Slang draait om het simpele, maar uitdagende idee dat een groep mensen tegelijkertijd moeten ‘hoppen’ om vooruit te komen. Deze gedeelde inspanning vereist niet alleen fysieke coördinatie, maar ook effectieve communicatie tussen teamleden. Dit maakt de Skippy Slang niet alleen een bron van plezier, maar ook een waardevol instrument voor teambuilding en communicatietrainingen.

  Voor Leuke Competities

  Een bijzonder spannende toevoeging aan evenementen is het gebruik van twee skippyslangen, waarbij teams tegen elkaar strijden om de overwinning. Door een uitdagend parcours met een duidelijke finish uit te zetten, wordt de competitie nog intenser. Het team dat erin slaagt als eerste met de Skippy Slang over de finish te komen, wordt beloond met de zoete smaak van succes. Dit competitieve element maakt de Skippy Slang niet alleen geschikt voor recreatieve doeleinden, maar ook voor georganiseerde sportevenementen en bedrijfscompetities.

  Aantal Personen

  De Skippy Slang is ontworpen voor gebruik door 5 personen, maar kan natuurlijk ook door een groep van 4 personen worden benut. De aanpassingsmogelijkheid maakt het een flexibele keuze voor verschillende groepsgroottes. Wat het nog beter maakt, is dat het Skippy Spel altijd beschikbaar is als een betaalbare optie om te huren bij Bus Sports. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een familiebijeenkomst of een schoolsportdag, de Skippy Slang voegt gegarandeerd een dosis plezier en opwinding toe aan elk evenement.

  Voor Bedrijven en Scholen

  Wat de Skippy Slang uniek maakt, is niet alleen de fysieke activiteit die het biedt, maar ook het sociale aspect ervan. Teams worden aangemoedigd om samen te werken, te communiceren en strategieën te bedenken om het parcours met succes af te leggen. Dit maakt het niet alleen een uitstekende keuze voor lichamelijke activiteit, maar ook voor het ontwikkelen van essentiële vaardigheden zoals teamwork en communicatie. Of het nu gaat om lachende gezichten van kinderen tijdens een schoolactiviteit of het versterken van de teamgeest binnen een bedrijf, dit spel element levert plezier en waarde in gelijke mate.

  Bezorgen of Ophalen

  Bij Bus Sports streven we niet alleen naar de beste kwaliteit van onze vermakelijke attracties, maar ook naar de hoogste standaard van service. Onze klanten kunnen rekenen op een soepele ervaring, of ze nu besluiten om de Skippy Slang direct online te huren en op te halen of ervoor kiezen om deze te laten bezorgen op hun gewenste locatie. Wij begrijpen dat de organisatie van evenementen al uitdagend genoeg kan zijn, daarom streven wij ernaar om het huren van de Skippy Slang zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te maken.

  Informatie opvragen Skippy Slang huren

   Meer Informatie

   Huur het vandaag nog bij Bus Sports en ervaar de vreugde van gezamenlijk hoppen naar succes!