ARI

Mega ballen huren

Mega ballen

€ 70,-

per dag incl. btw.

5/5

Inbegrepen:

Zeskampen en sportdagen zijn geliefde evenementen waar plezier, teamwork en competitie samenkomen. Een fantastische manier om deze ervaring naar een hoger niveau te tillen, is door gebruik te maken van opvallende en uitdagende spellen. De Mega Bal van 2 Meter is hierin de ultieme toevoeging. Deze indrukwekkende bal, beschikbaar voor verhuur bij Bus Sports, voegt een nieuwe dimensie toe aan zeskampen en sportdagen.

Informatie opvragen Mega bal

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Mega bal huren. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  Spelplezier met de Mega Wereldbal

  De Mega Bal van 2 Meter is niet zomaar een bal; het is een veelzijdig spel-element dat deelnemers uitdaagt en vermaakt. Bij Bus Sports hebben we maar liefst twee van deze mega ballen op voorraad, waardoor het mogelijk is om spannende competitieve spellen te organiseren. Of het nu gaat om een zeskamp met vrienden, een bedrijfsteam-building of een schoolsportdag, de Mega Wereldbal voegt een element van opwinding toe dat deelnemers zich nog lang zullen herinneren.

  Eenvoudig opblazen met de bijgeleverde handblower

  Het opblazen van de Mega bal is eenvoudig en moeiteloos dankzij de handblower die bij de verhuur is inbegrepen. Deze handblower werkt op een standaard 230 Volt aansluiting, waardoor het overal gemakkelijk te gebruiken is. Of u nu het evenement in een park, op een sportveld of zelfs in uw achtertuin organiseert, het opzetten van de Mega Wereldbal is snel en probleemloos. De bal kunt u ook snel weer leeg laten lopen voor eenvoudig transport.

  Online huren voor gemak en flexibiliteit

  Het huren van de Mega Wereldbal is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bij Bus Sports kunt u deze indrukwekkende bal online reserveren, wat het proces van plannen en organiseren aanzienlijk vereenvoudigt. U kunt de Mega Wereldbal zelf afhalen bij ons afhaalpunt, wat meestal al de dag voor de huur mogelijk is. Dit is bijzonder handig als u een vroege start hebt gepland voor uw sportdag of zeskamp. Na afloop van het evenement kunt u de wereldbal eenvoudig retourneren, waardoor het hele proces moeiteloos en stressvrij verloopt.

  Informatie opvragen Mega bal huren

   Meer Informatie

   De Mega Wereldbal van 2 Meter is de perfecte toevoeging aan elke zeskamp of sportdag. Het biedt niet alleen een uniek en opvallend element aan uw evenement, maar zorgt ook voor plezier, teambuilding en competitie. Met het gemak van online huren, eenvoudig opblazen met de handblower en flexibele ophaal- en retourmogelijkheden, maakt Bus Sports het organiseren van een onvergetelijke dag moeiteloos. Voeg een vleugje spektakel toe aan uw volgende evenement met de Mega Wereldbal van 2 Meter!