ARI

Gemeente & Non-Profit

Bus Sports kan uw partner zijn voor gezonde leefstijl programma's, vakantieactiviteiten en sport participatie programma's.

Onze programma’s bieden een concrete invulling van het sportbeleid van Gemeente en/of Non-Profit organisaties. Graag maken wij met u een afspraak om de verschillende mogelijkheden te bespreken. 

Gezonde leefstijl programma's

Samen op weg naar een gezonde leefstijl. Overgewicht of inactief komt in Nederland veel voor; bij circa 1 op de 5 kinderen. Het gevolg is vaak weinig zelfvertrouwen, niet kunnen/durven sporten, gepest worden en het ontstaan van lichamelijke klachten. 

Bus Sports biedt 2 leefstijl interventies aan. 

  • Goed in je vel
  • Tiener Fit

Sportieve vakantieactiviteiten

Kom sporten, spelen, chillen, creatief bezig zijn en meer tijdens de schoolvakanties! Bus Sports kan uw partner zijn voor het organiseren van diverse, leuke, sportieve en creatieve activiteiten voor kinderen en jongeren. Deelname aan deze activiteiten is veelal gratis.

Sport participatie programma

Wij kunnen verschillende programma’s voor u voorgeven. Denk hierbij aan naschool aanbod, gezonde school, sportclub Xtra. Samen met u halen we de behoefte op en maken een passend programma.