ARI

Bumper Voetbal huren

Bumper Voetbal

€ 200,- – € 295,-

per dag incl. btw.

5/5

Inbegrepen:

Bumper Voetbal Verhuur

Bumper voetbal, ook wel bekend als bubble voetbal, is de perfecte activiteit om een evenement tot leven te brengen. Deze leuke en opwindende bezigheid zorgt voor lachen, plezier en een gezonde dosis competitie. Bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar hoogwaardige bumper voetbaluitrusting om uw evenement naar een hoger niveau te tillen.

Informatie opvragen Bumper voetbal

  Informatie opvragen

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Bumper voetbal huren. U ontvangt daarna een offerte op maat.

  Wat is het Bumper Voetbal

  Bumper voetbal is een innovatieve variant van het traditionele voetbalspel, waarbij deelnemers in grote, opblaasbare bumpers worden gehuld. Deze bumpers, die het bovenlichaam bedekken, bieden niet alleen bescherming, maar voegen ook een extra dimensie van spanning toe aan het spel. Spelers kunnen nu tegen elkaar aan botsen, stuiteren en rollen zonder angst voor blessures. Het doel van het spel blijft hetzelfde als bij regulier voetbal: scoor doelpunten door de bal in het doel van de tegenstander te krijgen.

  Waarom bij Ons Bumper Voetbal Huren

  Als u overweegt om bumper voetbaluitrusting te huren voor uw evenement, bieden wij u een uitgebreid assortiment van hoogwaardige materialen en professionele service. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

  1. Kwaliteit en Veiligheid: Onze bumper voetbaluitrusting voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Wij zorgen ervoor dat alle materialen grondig worden geïnspecteerd en regelmatig worden onderhouden om een veilige en plezierige ervaring te garanderen.

  2. Diverse Aantallen: Wij hebben bumper voetbaluitrusting in verschillende aantallen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ons assortiment is flexibel/

  3. Betaalbare Tarieven: Bumper voetbal moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden wij concurrerende en transparante tarieven voor onze verhuurdiensten. Ontdek hoe betaalbaar het is om uw evenement een unieke draai te geven met bumper voetbal.

  Bumper Voetbal voor de leukste evenementen

  Hier zijn slechts enkele voorbeelden van waar bumper voetbal een perfecte aanvulling kan zijn:

  1. Bedrijfsevenementen: Versterk de teamgeest en bevorder de samenwerking tussen collega’s met een potje bumper voetbal tijdens uw volgende bedrijfsevenement. Het is een geweldige manier om de banden te versterken en een positieve sfeer te creëren.

  2. Teamuitjes en vrijgezellenfeestjes: Of het nu gaat om een sportteam, schoolgroep of vriendengroep, bumper voetbal is een fantastische activiteit voor teamuitjes. Het stimuleert niet alleen lichaamsbeweging, maar ook teambuilding en vriendschap.

  3. Sportdagen en zeskampen: Voeg een dosis plezier toe aan uw volgende sportdag door bumper voetbal op te nemen in de festiviteiten.

  Hoe Werkt het Bumper Voetbal

  Het spelen van bumper voetbal is eenvoudig en leuk. Hier zijn de basisregels en het verloop van het spel:

  1. Uitrusting Aantrekken: Deelnemers trekken de grote, opblaasbare bumpers over hun bovenlichaam. Zorg ervoor dat de bumpers stevig zijn bevestigd voor optimale veiligheid.

  2. Teams Vormen: Verdeel de deelnemers in twee teams en zet ze op het veld. Elk team heeft als doel om de bal in het doel van de tegenstander te krijgen.

  3. Begin van het Spel: Het spel begint met een aftrap in het midden van het veld. Deelnemers stuiteren en botsen tegen elkaar terwijl ze proberen de bal te beheersen en doelpunten te scoren.

  4. Regels: De regels zijn vergelijkbaar met die van regulier voetbal, maar met de toegevoegde uitdaging van de bumpers. Er zijn natuurlijk altijd ruimte voor aanpassingen afhankelijk van het type evenement en de deelnemers.

  5. Winnaar Bepalen: Het team dat aan het einde van de afgesproken speeltijd de meeste doelpunten heeft gescoord, wordt uitgeroepen tot winnaar. Het draait allemaal om plezier hebben en genieten van het spel!

  Informatie opvragen Bumper Voetbal huren

   Bumper Voetbal Huren Neem Contact Met Ons Op!

   Als u klaar bent om uw evenement te transformeren met de opwinding van bumper voetbal, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze verhuurdiensten. Wij staan klaar om u te helpen bij het plannen van een onvergetelijke ervaring vol plezier, lachen en teambuilding. Ontdek de opwinding van bumper voetbal en maak van uw evenement een daverend succes!